Što vaša krvna grupa govori o vama i vašim emocijama? Provjerite sami!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jeste li se zapitali koliko krvna grupa ima veze s vašim karakterom i potrebama? Na temelju nekih analiza podudarnosti, evo što smo otkrili.

0 KRVNA GRUPA
Žena nulte krvne grupe od svog muškarca očekuje sreću, zadovoljstvo i nježnost. Ona osjeća jaku želju za udajom, koja proistječe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i obitelj. Kao supruge, vladaju iz pozadine i često sudjeluju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju drugarski, a osobne ambicije ostvaruju preko supruga i djece.

Muškarci nulte krvne grupe su vrlo zainteresirani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primjećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu biti nepouzdani, jer im neke stvari brzo dosade. U braku su privrženi porodici, ali unutar nje opet do izražaja može doći njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji svakodnevice.

A KRVNA GRUPA
Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkriće svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurni neće biti povrijeđeni.

Žena krvne grupe A je dobra majka, koja podržava svoju djecu, ali i mnogo zahtjeva od njih.

Muškarci krvne grupe A često «na prvu loptu» nisu toliko zanimljivi ženskom spolu, njihove vrijednosti žene otkrivaju tek u dužim vezama. Međutim, najveći kvalitetu ovih muškaraca je što su potpuno posvećeni prodici. Kada je zasnuju, u nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole isticati kvalitete i sposobnosti svoje žene.

B KRVNA GRUPA
Žene krvne grupe B u ljubavi očekuju stalnu pažnju svog izabranika. U partnerskim odnosima djeluju pomalo zahtjevno i nedodirljivo, pa se stoga teže odlučuju za brak. Inače su vrlo posvećene porodici.

Muškarci krvne grupe B žene poštuju na specifičan način. Onoj koju odaberu, donijet će sve pred noge, kao kraljici. Međutim, zamaskirana priroda muškarca krvne grupe B dolazi do izražaja u emotivnom odnosu. Skloni su melanholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakše im je maštati nego se uhvate u koštac s vlastitom prirodom.

AB KRVNA GRUPA

Žene krvne grupe AB obožavaju muškarce avanturističkog duha. Međutim, uživaju u ljubavi samo dok im oni dozvole da ostanu mistične. Kao majke su prilagodljive djeci, blage su i nisu zahtjevne. Uspješno nalaze mjeru koliko mogu biti drugari svojim potomcima.

Kada je o muškarcima riječ, specijalitet krvne grupe AB je udvaranje. Veliki su zavodnici, ali se udvaraju suptilno, kroz otvorenost, predanost ženama. Koliko će ovaj muškarac pomiriti dvije strane svoje prirode, uglavnom ovisi od partnera. Recimo, ako je njegova izabranica krvne grupe B, on će se ponašati kao tipičan pripadnik skupine A, i obrnuto.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD