Magija

Što znači sanjati voljenu osobu?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati voljenu osobu
Ako u snu vidite voljenu osobu, dečka koji vam se sviđa ili muškarca koji vam se sviđa ili djevojku koja vam se sviđa, to znači da vam je na javi ljubav uzvraćena. Vjerojatno se odlično slažete s partnerom / partnericom i voljeli biste da što više vremena provodite zajedno. Imate povjerenja u njega / nju i možete mu / joj ispričate svaki problem jer znate da će vam dati najbolji mogući savjet. Za one koji su bez partnera ovo znači da trebate pokušati objaviti ljubav voljenoj osobi jer nemate što izgubiti.

Sanjati razgovarati s voljenom osobom
Ukoliko u snu razgovarate s voljenom osobom tj. osobom u koju ste zaljubljeni, to simbolizira razumijevanje. Moguće je da će vas podržati osoba od koje to niste očekivali. Bit ćete mu / joj zahvalni što vam je izašao / la u susret i shvatit da ste ga / je pogrešno procijenili. Iz ovog iskustva ćete izvući pouku pa više nećete olako suditi drugim ljudima.

Sanjati da se raspravljate sa voljenom osobom
Kada se u snu raspravljate s voljenom osobom, to označava tvrdoglavost. Vjerojatno ni jedno ni drugo ne želi popustiti, niti da prizna da je pogriješio / la. Najradije biste se pomirili s partnerom / partnericom i zaboravili na gluposti, ali ponos vam ne dozvoljava da se izvinite.

San u kojem se svađate s voljenom osobom
Ako se svađate s voljenom osobom u snu, moguće je da ste opterećeni nekom situacijom koju niste do kraja razjasnili. Moguće je da sami stvarate probleme u vezi jer niste potpuno iskreni ili nemate dovoljno razumijevanja za partnera. Vaša nepovjerljivost može doprinijeti stvaranju sve većeg jaza između vas i partnera.
Sanjati da grlite osobu koju volite
Ovaj san označava da vam predstoje veseli i bezbrižni trenuci na javi. Ne mora biti obavezeno s osobom koju volite, može biti i sa bliskim prijateljima ili obitelji.
Sanjati da vodite ljubav sa voljenom osobom
Ako u snu vodite ljubav sa voljenom osobom, to ukazuje da vam slijede prijatni trenuci. Može se dogoditi da će partner / ka organizirati romantičnu večeru i da će vam prirediti mnogo lijepih iznenađenja. Eksperimentisaćete u seksu poslije čega ćete se bolje upoznati i postati bliskiji.

Sanjati da se rastajete sa voljenom osobom
Kada se u snu rastajete s voljenom osobom, to implicira da ćete ostati nedorečeni. Moguće je da partneru, suradniku ili prijatelju nećete reći sve što ste naumili. U budućnosti će vam zbog toga biti žao jer ćete se pitati da li bi ono što ste prešutjeli promijenilo nešto između vas.

Sanjati da se mirite s osobom koju volite
U snu se miriti sa voljenom osobom označava da ste nešto loše učinili pa vam je potreban partnerov oproštaj. Iako želite pomirenje, svjesni ste da se od vas očekuje da ispravite pogreške i donesete odluku da ih više nećete ponavljati. Jedino tako će partner uvidjeti da ste ozbiljni i ponovno će početi vam vjeruje.

San u kojem varate voljenu osobu
Ako sanjate da varate voljenu osobu, moguće je da ste i na javi o tome razmišljali. Ako se u vašem životu pojavila osoba prema kojoj niste ravnodušni, a zauzeti ste, možda ćete biti u nedoumici da li staviti na kocku sve što imate. Vaše želje se kose s realnošću i strahom da možete ozlijediti ljude do kojih vam je stalo.

Voljena osoba da vas vara u snu
Ako vas u snu vara voljena osoba, može se dogoditi da ste podsvjesno time opterećeni. Možda niste potpuno sigurni u partnera, pa se iu snu opterećujete njegovom / njenom prevarom. Svaki pokret koji napravi, vi analizirate i tražite dokaze koji bi potvrdili vaš sumnje.
Saznati da osoba koju volite gaji iste osjećaje prema vama
Ako niste bili sigurni da li partner osjeća prema vama isto što i vi prema njemu, moći ćete konačno se opustiti i uživati ​​u vašoj vezi ili braku. Na ljubavnom planu vas očekuje mnogo lijepih dešavanja o kojima ste ranije samo mogli maštate.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vidjeli, razgovarali, raspravljali se ili se rastali s voljenom osobom, to je sigurno ostavilo jak dojam na vas.

Definicija voljene osobe
Voljena osoba je netko prema kome čovjek osjeća ljubav i potrebu za bliskošću. Iza svakog čovjeka najčešće stoji voljena osoba koja predstavlja njegovu najveću podršku i sa kojom dijeli dobro i zlo.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK