Magija

Strahovi i horoskopski znaci …. Ovan se plaši poraza, Vaga skandala

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Blizanci i Ribe plaše se samoće, Lav javnog podsmijeha, Škorpion od gubitka moći i starenja, Strijelac nasilja i nepravde, a Vodenjak gubitka poštovanja

OVAN strahuje od poraza

Posjedujete liderske sposobnosti, hrabri ste i nikada ne mirujete. Vašim znakom upravlja Mars, planeta akcije i energije, zbog čega ste veliki ljubitelj izazova, natjecanja, nadmetanja i uvijek morate biti prvi. Osjećaj da ste na vrhu ne može se mjeriti ni sa jednim drugim, bez obzira da li se bavite intelektualnim ili nekim fizičkim poslom. Vaš najveći strah je strah od poraza, mada to nerado priznajete čak i sebi. Uvijek ćete pokušavati ponovo i ponovo, sve dok ne odnesete pobjedu, bilo da se radi o sportskom natjecanju ili nekoj drugoj vrsti napora. Sjetite se ponekad da je važno sudjelovati, a ne samo pobjeđivati, kao i da poraze treba prihvaćati sportski.

BIK se plaši promjena i iznenađenja

Vašim znakom upravlja planeta novca, Venera, zbog čega vam je materijalna sigurnost najvažnija, sve ostalo je samo nadgradnja. Ipak, vaš vladalac simbolizira i ljubav, zbog čega vam je izuzetno važan i emotivni život. I kada vam je sve potaman, kako na emotivnom tako i na profesionalnom planu, strepite od promjena i nerado ih prihvaćate. Strahujete od situacija u kojima bi nešto trebalo “režete preko koljena” ili da donosite odluke na brzinu, jer ne volite rizik. To bi vas moglo dovesti do gubitka imovine ili osobe koju volite. Također, svjesni ste da svađom i sukobima nećete riješiti nego samo produbiti probleme s okolinom, pa naizgled pomirljivim putem štitite svoje interese, jer strahujete da bi netko mogao ih ugrozi.

BLIZANCI strahuju od samoće i izolacije

Vašim znakom upravlja Merkur, planeta koja simbolizira komunikacije i informacije, pa vašem budnom oku ništa ne može promaknuti. O svemu ste uvijek odlično obaviješteni i uvijek ste tamo gdje se nešto događa. Ljubitelj ste akcije i druženja, pa strahujete da bi netko mogao vam presiječe komunikaciju s onima do kojih vam je stalo, bilo da se radi o poslovnom ili emotivnom odnosu. Plaši vas i pomisao na bolest koja bi vas mogla spriječiti da otputujete tamo gdje želite. Strah od samoće i usredotočenosti na sebe u vama može izazvati pravu paniku. Oni koji pokušavaju vas “prikuju” za jedno mjesto ili jedan posao čine vas prilično nervoznim, što je samo korak do straha.

RAK strahuje od straha

Predstavnici vašeg znaka pod utjecajem su Mjeseca, simbola emocija, podsvijesti i promjenjivog raspoloženja. Iako ste po prirodi oprezni i teško se otvarati, vaš emocije su jake i tople, pa kada jednom krenu naviru iz vas kao plima. Uvijek ste zabrinuti i uvijek zbog nečega strahujete: zbog promjene vremena, loših vijesti, zbog djece, partnera, roditelja ili zbog toga što vas je šef pogledao poprijeko. Iako sve to može vas uznemiri, ne prestajete brinuti za svoju kuću i obitelj. Međutim, štiteći svoje najbliže i od nepostojećih opasnosti, niste ni svjesni da to počinje ih sputava. Tada očekujete pažnju u zamjenu za ono što činite za njih. Također, u vama je duboko ukorijenjen strah od nepoznatog i magije.

LAV se plaši javnog podsmijeha

Predstavnici vašeg znaka pod utjecajem su Sunca, simbola ugleda i časti, zbog čega morate biti na nekom svom posebnom “pijedestalu” da biste se osjećali dobro, odnosno onako kako smatrate da zaslužujete. Odobravanje, pohvale i aplauzi okoline utječu na vaš osjećaj sigurnosti, kao i na vaš ponos. Ne možete podnijeti da vas netko ignorirate ili biti u pozadini događaja. Duboko u sebi strahujete da bi netko mogao javno da vas ismije, bez obzira je li riječ o nekoj sitnici ili bitnoj stvari. Plaši vas da neko ne pomisli da ste kukavica ili da vas oni kojima vjerujete ostave na cjedilu. Strah od podsmijeha okoline može na površinu izvući one vaše osobine kojima se ne ponosite – zavist, aroganciju, veličanje sebe …

DJEVICA strahuje od gubitka kontrole

Uobičajeno je mišljenje da su predstavnici vašeg znaka toliko uredni strahovati od nereda i nečistoće, jer vama upravlja Merkur. To je planeta koja simbolizira detalje i perfekcionizam, pogotovo ukoliko se nalazi u vašem znaku. Međutim, vaš pravi strah odnosi se na strah od gubitka kontrole nad sobom i svojim najbližima, jer to doživljavate kao svoju dužnost bez koje biste izgubili nevidljive konce “dežurnog nadzornika”. Jer, nitko kao vi ne umije sve da primijeti i reagirati preventivno, a da istovremeno drži lekciju okolici o tome kako je čistoća pola zdravlja. Ipak, život ima i drugu stranu, onu nesavršenu, pa biste se bolje osjećali kada biste sebi dopustili da se malo opustite.

VAGA se plaši skandala

Vašim znakom upravlja planeta harmonije, Venera, zbog čega uvijek pomalo strahujete od nesporazuma i svađa, naročito skandala. Ne osjećate se dobro kada znate da postoji mogućnost da se sukobite s nekim. Prija vam kada osjećate razumijevanje i podršku okoline, jer ste predstavnik sedmog zodijačkog znaka koji simbolizira odnose s drugima. Ipak, zahvaljujući urođenom daru za diplomaciju, s lakoćom rješavate potencijalne nesporazume, što ne znači da ste “imuni” od sukoba s drugima. Ako je potrebno, umijete argumentovano da se uhvatite u koštac s onim tko vas napada. Ipak, često popuštate i onda kada bi trebalo pokazati zube, a sve u ime nekog mira. Za vas je bolje da negativne emocije ne držite pod kontrolom.

ŠKORPION strahuje od gubitka moći i starenja

Pod utjecajem ste Plutona, planeta moći i karizme, pa volite dominirati i držite sve pod kontrolom. Važno vam je da ste u svakom trenutku u potpunosti upoznati sa situacijom, bilo da se radi o poslu ili odnosu sa emotivnim partnerom. Svemu što radite predajete se do kraja, jer kod vas nema sredine. Ili volite ili mrzite, sazdani ste od krajnosti. Niste ljubitelj iznenađenja i teško odstupate od svojih stavova. Iako ste vrlo hrabri i privlači vas rizik, u dubini duše pribojavate se gubitka moći, osobito na seksualnom planu, a plašite se i starenja, mada to nerado priznajete. Ipak, zahvaljujući svojoj moći regeneracije, poslije izgubljene bitke dižete se iz pepela kao feniks.

STRIJELAC se plaši nasilja i nepravde

Vaš vladalac Jupiter, planeta koja sve uvećava, jača i vaš strahove. Iako vam je podario naglašen osjećaj za pravdu i visoke ideale, strahujete od onih koji bi vama i drugima mogli nanijeti bol ili od kojih biste mogli da doživite poniženje i nepravdu. Užasavaju vas izdaja, spletke i intrige koje mogu vam zagorčaju život, naročito u poslu. Zbog toga ste oprezniji nego što na prvi pogled izgledate. Podsvjesno zazirete i od predstavnika vlasti i uniformiranih osoba, mada ćete im to rijetko pokazati. Pribojavate se i saznanja do kojih biste mogli doći, ukoliko biste malo “pročeprkao” po prošlosti vašeg partnera.

JARAC strahuje od gubitka statusa i novca

Vašim znakom upravlja strogi Saturn, planeta izdržljivosti i upornosti, zbog čega ste vrlo disciplinirani. Jako vam je važno da se visoko pozicionirate na društvenoj ljestvici, ali i da imate odgovarajuću financijsku naknadu. Vaša poduzetnost i profesionalnost najviše dolaze do izražaja u okviru zanimanja kojim se bavite. Mnoge stvari najbolje učiniti sami, bez ičije pomoći, jer najviše povjerenja imate u sebe. Zbog toga nikada nećete dozvoliti da se nađete u situaciji u kojoj su ugroženi vaš položaj u društvu i vaš financije. Strahujete od gubitka časti koja se po vama ni s čim ne može mjeriti, jer nema te cijene kojom bi se mogla platiti.

VODENJAK se plaši gubitka poštovanja

Vašim znakom upravlja hiroviti Uran, planeta koja simbolizira promjene, iznenađenja i okolnosti na koje se ne može utjecati. Zbog toga se nikada ne zna kako ćete u kojoj situaciji postupiti. Posjedujete naglašenu volju i vrlo ste nezavisni, pa je na vas teško utjecati. U svemu što radite ostavljate svoj autentični pečat. Zbog vaš pravdoljubive prirode i visokih ideala uvijek se nekako nađete u situacijama kada je nekome potrebna vaša podrška. Od drugih se uglavnom razlikujete po svojim stavovima, uvjerenjima i pravilima po kojima živite. Ipak, čime god da se bavite strahujete od gubitka poštovanja, bilo da se radi o profesionalnom ugledu, društvenom statusu ili poštovanja obitelji.

RIBE se plaše samoće

Osjetljivi ste, emotivni i vrlo intuitivno, zbog čega s lakoćom “čitate” druge osobe iz vaše okoline. Vašim znakom upravlja Neptun, planeta intuicije, mašte i nadahnuća, ali i obmana. Zbog toga ste skloni odlutate u neki svoj zamišljeni svijet u kojem je sve mnogo ljepše nego u stvarnosti iu kojem je sve moguće, naročito kada je vaš emotivni život u pitanju. Jer, za vas život nema pravi smisao bez ljubavi, koja vam pruža toliko potreban osjećaj sigurnosti. Plaši vas i sama pomisao da biste mogli ostati bez emocionalne potpore partnera. Ukoliko nemate partnera, strahujete da ga možda nikada nećete ni naći. Pravi “lijek” za vas krije se u zanimanjima koja imaju veze s umjetnošću.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK