Magija

Strijelac / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mora se priznati da je ovo jedna od najzanimljivijih kombinacija u zodijaku. Ova dva znaka su podjednako zaljubljena u život: jedan, Bik, više je puten, čulan, više materijalan, čvrsto vezan za zemlju, opipljiv, više “rođen”, inkarniran; drugi, Strijelac, više je kompleksan, “rastegnut” između svojih težnji da zadovolji svoje fizičke potrebe, i čulne – naravno – ali i one koje su podjednako jake a koje se odnose na duhovno.

Strijelac – Bik ima snagu i hrabrost koje su neophodne da bi ostvario svoje ambicije. Rado izbjegava sporedne putove do cilja, jer se ne plaši nadmetanja. Osim toga, smisao za moral mu brani da čini kompromise i podvale – osim ako je njegov jak interes u igri. Voli osvaja u visokom stilu i da maksimalno uživa u svom boravku na Zemlji. Koliko mu monotonija smeta, toliko ga prosječnost nervira. Njemu treba pokret, promjene, usponi koje će svladati i raznolikost u avanturama. Njegova društvena prilagodljivost i diplomatija donose mu opće poštovanje okoline, tim prije što ume da se dopadne i da se pokaže u najboljem svjetlu.

Strijelac – Bik je sentimentalan, emotivan, entuzijasta i solidan. To je emotivac koji je ranjiv i sklon depresijama. Konzervativan, velikodušan i simpatičan, on voli iznenaditi, tražiti novo, koristeći mogućnosti koje mu nudi život i zna da konkretizira zgodne prilike. Sposoban je za fizičke napore i solidan je u moralnom pogledu. Jer, ma koliko da je konzervativan, ipak voli stabilnost, principe i predrasude. On voli avanture, ali ne i slučajne susrete: nestabilnost ga ljuti.

U ljubavi kod njega prevladavaju dva osnovna stava: ili se daje bez rezerve samo jednoj osobi, ne prestajući iz svoje mašte crpi promjene da bi pobijedio svakidašnjicu ili, ako ne nađe pravog partnera, baca se u dionizijski svijet koliko mu to njegove umne i fizičke sposobnosti dopuštaju. Bilo kako bilo, on uvijek pokušava djelovati sa stilom i rijetko je sitan i lukav …

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasiti. Potrebno Vam je izvjesno vrijeme primiti dojmove i naučite novo. Vaš imidž – čulni ste i pomalo sami sebi povlađujete. Vi ste više na zemlji i praktičniji ste od tipičnog predstavnika znaka Strijelca. Manje ste umiješani u apstraktne idealističke aktivnosti.

Posjedujete magnetizam i sposobni ste svojim prisustvom djelujete na svoju okolinu. Lako zavodite i vrlo dobro znate čemu težite i, s vremenom, to i dobijete. Tolerantni ste i prijatni sve dok Vas netko ne isprovocira, ali “bijesni kao bik” kada vam netko stane na žulj. U životu ćete rijetko šta ostvariti bez strasti i potpune spontanosti. Oba Vaša znaka vole život i zadovoljstva. Ipak, Sunce zbog toga riskira da se nađe u osmom polju, što Vas može izložiti nekim traumama koje mogu duboko obilježiti Vašu ličnosi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK