Strijelac / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako ovaj Astrološki par ne drži mjesto, to je zato što je u sebi već jako pokretan. Pateći od kaotičnog toka velikih osjećanja, on s teškom mukom uspijeva ima jasno i sintetičko shvaćanje stvarnosti. Zanima ga sve: male stvari iz života i velike ideje; s istim intenzitetom. U isto vrijeme vjeruje u sve i ne vjeruje ni u što: ideje mijenja kao košulje! Zbog toga je stalno u opasnosti da se u labirintu svojih iskustava zauvijek i beznadno izgubi. Kako mu razum nije uvijek u stanju odgonetnuti bezbrojne doživljaje, on ukazuje povjerenje svojoj intuiciji, kako bi shvatio što se u njemu i oko njega u stvari događa.

Prvi problem ovakve osobe je da ne može nigdje da se skrasi. Jednostavno, ne drži je mjesto. Nezavisna je i žudi za nepoznatim. Njezina potreba za slobodom se teško može uskladiti sa ograničenim horizontima, ona odbacuje granice. Ne plaši se da će sablazniti time što će skrenuti sa utabanih staza. Ovo gipko biće kratkog daha, njeguje svoje sposobnosti intelektualne improvizacije i kako mrzi svako moralno ili materijalno sputavanje, njemu nema ravnog u iznalaženju načina za izbjegavanje svih životnih teškoća, a dvosmisleno ponašanje je njegovo glavno oružje. Bez posljedica će se prilagoditi bilo kojoj situaciji, i posjeduje sposobnost da se u toj finoj igri pretvori čak iu svoju vlastitu suprotnost.

Strijelac – Blizanci je raznovrstan i stvoren za najnevjerojatnije izlete u maštu. Impulsivan je, voli spektakularnost, filozofske ideje, i sve to u cilju postizanja vlastitih interesa. On odbija se vezuje za praktične stvari, realnost mu je dosadna i teži od nje pobjegne po svaku cijenu. U stalnom je strahu da će biti ulovljen i obmanut, ali ga to ipak ne sprečava da bude povjerljiv. Vjeruje u ljubav, brzo se zaljubi ali se isto tako brzo zasiti. On je amoralan, a voli morališe. Ukoliko želite ga zavedete nikada mu ne držite predavanja o moralu! …

– Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite. Imate teškoća uspostaviti stabilnost, vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Vaši su talenti brojni, vrlo različiti i odatle, često, dolazi do problema kada treba se orijentirate ka nečemu. Vi ste društvena osoba koja uživa biti tamo gdje se nešto događa. Ovaj podznak Vam daje dar govorništva i prirodnu sposobnost koordinacije, iako Vam je živčani sustav kao tempirana bomba.

Raznovrsni ste, ali morate naučiti da se koncentrirate a da ne djelujete impulzivno. Pripazite da ne rasipate energiju obavljajući više stvari istovremeno i da ne obećavate više nego što možete učiniti. Utjecaj ljudi koji Vas okružuju može biti odlučujući za Vas. Oni mogu Vam pomognu da sazriju i da Vas snabdeju izvjesnom emotivnom sigurnošću, ali teško da će biti u stanju kanališu Vašu stalnu potrebu za promjenama. Nervozni i emotivni, teško će Vam biti da se zaustavite na jednom mjestu, pronaći svoj put, izgraditi vlastitu osobnost. Istina za Vas ima puno, što ovisi o stupnju Vaših emocija i od stanja duše …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK