STRIJELAC-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

STRIJELAC – SUPRUGA
Ona je najbolja biti pravi i iskren drug svome mužu. Ove žene često na vrlo inteligentan način sudjeluju u poslovima svoga muža. Žena Strijelac nije napadna, ona ima dovoljno strpljenja da sačeka trenutak u kojem će biti pitana za savjet, a onda kada se to dogodi, ona neće biti zanimljivi slušač, nego vrlo mudar savjetodavac.
Njezino pravo polje djelovanja su razni hobiji i sportovi. Sav život vani izuzetno je zanima i okupira. Voli pecanje, lov, jahanje i natjecateljske sportove. Tako muškarac ne treba mnogo da traži kompanjona za sve ove vidove zabave ako se oženi ženom rođenom u znaku Strijelca. Ona je entuzijasta kad su u pitanju sve vrste aktivnosti, društvenog, građanskog života, sporta ali i kockanja u kome uživa. Jasno je da muškarac s ovakvom suprugom može imati divan i zanimljiv život.
U kući, ona je jako ekspeditivna i zna s djecom. Ona je žena kojoj se može vjerovati. Zahtijevaju aktivan i brz život. Pošto gotovo uopće nisu ljubomorne, one imaju širok krug prijatelja oba spola. Vrlo su sposobne da izbjegnu sve emocionalne komplikacije. Ponekad mogu biti sumnjičave u odnosu na muža, ali to iskazuju sa izuzetnim taktom i mjerom.
One, međutim, nisu tako taktični kada se radi o svakodnevnim problemima. Pošto su vrlo otvorene, one se često “izlijeću” kada govore o drugima ili, pak, poštuju načelo “što na umu to na drumu”.
Emocionalno, ona je vrlo nervozna. Ne pravi fetiš od fizičkih odnosa, ali ipak uživa u seksu i zahtjeva muževljevu pažnju i ljubav. Njezin pristup seksu je rafiniran i inspirativan.

STRIJELAC – SUPRUG
Ovaj tip muškarca zahtjeva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali s tom razlikom što su Strijelci pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji primjećivanju lošijih strana i pogrešaka svog partnera. Nije baš “rođen” za bračni, odnosno, obiteljski život. Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija iu rješavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svkom pogledu, čovjek javnosti. Toliko je megaloman da mu često vlastiti život izgleda mali i nezanimljiv.
Ukoliko se njegovi ukusi promjene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav promatra samo kao dio sportske igre.
Naravno, on je “jak” u braku. Njegova žena mora biti široke svijesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati biti prava umjetnica kako bi u svemu mogla ga prati i da zadovoljava njegove interese.
Sa ovim muškarcima nije teško živjeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo što što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa morat će proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bila na ravnoj nozi.
Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnji okolnost. Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €