Magija

Strijelac i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Strijelac i Ribe u horoskopu?

Maštovita Riba i pustolovni Strijelac su oboje podanici Jupitera, ekspanzivne planete snova i prostranih horizonata. Strijelac kao Vatreni znak, ispoljava filozofsku i putovanjima orijentiranu stranu Jupitera, skačući spremno iz jedne eskapade u drugu, dok je Riba kao Vodeni znak, sklona povučenosti i ispoljavanju dubokih, više spiritualnih strana Jupitera. Ribu privlači čudesna Strijelčeva životna energija, dok je Strijelac privučen zanosnom duševnošću Ribe.

Oboje pripadaju promjenjivim znacima Zodijaka, dakle ulaze u zajedničku vezu kao ravnopravni partneri, gde ni jedan ne pokušava kontrolirati ili dominira nad drugim. Riba je sklona pokušajima da spasi svijet kroz milostivu službu, kao što je na primjer “recycling”, zalaganje i zaštita slabijima, ili očuvanje okoliša. Strijelac s druge strane, daje prednost proširivanju svojih horizonata kulturološkim postignućima, putovanjima i akademskim ostvarenjima. Strijelac je intelektualni i filozofski horoskopski znak, koji lako skače s jednog cilja na drugi.

Riba posjeduje mirniji znak i više je obuzeta sortiranju sopstvenog duševnog svijeta. U mnogim stvarima Riba i Strijelac stvaraju kontrast, i iz tog razloga bi oboje jako dobro trebali razlisliti prije nego što zajedno stupe pred matičara. Mada, ako mare jedno za drugo, oboje su sposobni zadovolje filozofske gladi jedno drugoga i stvore dobru i harmoničnu zajedničku vezu.

Strijelac voli izlaske i provode, mnogostran je iu vezi sa Ribom često postaje zaštitnik svog nježnijeg partnera. Riba zauzvrat pruža Strijelcu razumijevanje i mirnu luku za odmor, daleko od njegovih iscrpljujućih poslova. Riba je prilagodljiva ali teži da previše energije utroši u to da razumije i simpatizira partnera. Isto tako, Riba često preuzima partnerovo mišljenje i pretvara ga u svoje vlastito, bez da to primijeti. Strijelac posjeduje slobodan i lagan duh, pa će mu partner u znaku Ribe često predstavljati pretežak teret za nošenje. Iako je ova veza jako interesantna i iskrena, Strijelac će vjerojatno uvidjeti da brak i zajednički život s Ribom prijeti da ga ograniči i zarobi. Jad će uskoro biti na dnevnom planu umjesto ljubavi, jer u Strijelcu će bjesniti unutarnja borba između savjesti i dužnosti. Strijelac regiji vatrenim a Riba vodenim znacima Zodijaka.

Ova dva elementa mogu sačinjavati dobru kombinaciju, ako partneri surađuju jedan s drugim, koristeći prirodne instinkte i razumijevanja za situacije i ljude, za ostvarivanje planova i svršavanje zadataka. Riba može pomoći Strijelcu naučiti koncentrirati i bude nježniji, dok Strijelac može naučiti Ribu da izađe van, u svijet, i pokupi znanje koje joj on nudi. Ovaj par uživa u zajedničkim putovanjima. Riba ponekad može biti emocionalno naporna za Strijelca – previše Vode davi njegov poletni duh. U obrnutom slučaju – previše Vatre može dovesti Vodu do vrenja gdje Riba postaje emocionalno nestabilna. Najbolji aspekt veze Strijelac-Ribe su poslovni odnosi: ovo dvoje mogu profitirati od međusobnih poslovnih mudrosti i istodobno fenomenalno surađivati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK