Strijelac / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovoj vezi znaka i podznaka svijest o vlastitoj vrijednosti potiče ovu prirodu na težak i ustrajan rad, da bi na kraju zadobila podrsku i priznanje drugih ljudi. Zdrav razum dominira ovom prirodom i zaista je velika moć koju ona ispoljava na druge ljude, ali i na samu sebe, svjesno upravljajuci strastima i ambicijama. U njenoj osnovi uvijek je prisutan filozofski ili religiozan stav u odnosu na život, osjećaj neizbježne sudbine koja je potiče da uzdiže sebe, pokazujući kritički stav u odnosu na svoje misli i akcije.

Pošto nije naklonjen sanjarenju ili nonšalantnosti, ovaj miješani tip je hrabar borac, kadar da ostvari svoje ambicije. Svoj put vidi više kao put koji treba preći nego kao niz trenutaka koje treba što intenzivnije proživjeti. Tako on svoju sadašnjost gradi kao funkciju budućnosti koju tek treba stvoriti, bilo da je riječ o karijeri ili njegovom razvoju kao pojedinca.

Svoje izbore definiše prema kriterijuma svog vremena i rijetko se događa da preispituje društveno priznate vrijednosti. Ipak, često izražava želju da te kriterije usavrši da bi poboljšao svoju i tuđu sudbinu. To je individualac motivisan ambicijom da doprinese na aktivan način kolektivnom zivotu. Tijekom godina on gradi ideal koji će postati magnetski pol njegovog života, ostajući uvijek čvrsta priroda, sposobna da se suoči sa svijetom oko sebe i prevaziđe najveće teškoće u životu i da neumorno radi na svom unutarnjem razvoju …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Sposobni ste da preko svojih leđa pretura razne brige i probleme, a da se nikome posebno ne žalite. Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora; posjedujete organizatorske sposobnosti i moć da i najkompliciranije poslovne projekte imate kao na dlanu – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete. U djetinjstvu Vam vjerojatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirast tinejdžer. Međutim, isto tako lijepo starite, tako da ćete kasnije djelovati mlađe nego što stvarno jest.

Imate neutoljivu, gotovo djetinjastu potrebu za emocijama, ali također i stalni strah da to netko ne zloupotrebi. Često shvaćate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nježnošću. Dostojanstveni ste, rijetko ćete nešto obećati ukoliko niste u stanju obećanje i održite; strpljivi ste i istrajni, ali možete biti pretjerano jednostrani, gotovo prenaglašeno disciplinovani, pa zato djelujete rezervirano i hladno. Izgledate promišljeno i usamljeniji ste nego što je to prototip Vašeg Sunčanog znaka Strijelca.

Jedino ako pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, moći ćete i svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome će Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vrijeme …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK