Strijelac / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dinamika i volja ovdje se udružuju u ostvarenju nečeg velikog što prevazilazi individualni plan. Strijelac – Lav uglavnom boji svoje strasti univerzalnim bojama što mu omogućuje da svoje akcije vodi uz podršku okoline. Ovakav stav rijetko je plod proračuna ili zadnje namjere jer se on odaje svom idealu svim silama. Iz sebe zrači takvo uvjerenje i takvu sigurnost da se drugi lako odlučuju da ga slijede i da mu pomažu. Jako voli humanitarne akcije, obožava svoj polet prenosi na druge i prirodno i lako se ponaša u javnosti.

Ciljevi kojima teži ovakva ličnost proistječu iz čisto praktičnih motiva, i postaju sve viši, zahvaljujući širokogrudoj i darežljivoj prirodi koja nikad ne zaboravlja interese drugih i ume da se orijentira ka osvajanju duhovnih vrijednosti. Riječ je o prirodi obdarenoj izuzetnom samokontrolom, svjesnoj svojih vrijednosti i svojih granica, uvijek sposobnoj da dozira snage i zasnuje na njima svoj život.

Ambicije su joj usmjerene prema proširivanju vlastitog znanja i razvitka. Na taj način šire se njeni horizonti, a kontakti sa životom i drugim ljudima postaju duboki i intimni. Međutim, samoljublje Lava i ovdje igra važnu ulogu, mada ne na pretjerano kategoričan način. Ono je ne sprečava da pokaže veliko razumijevanje za bližnje. Takav stav izražava duboko osjećanje pravde i vjernost visokim moralnim načelima.

Strijelac – Lav ima velike zahtjeve. Strast je njegov način izražavanja. On organizira, kreira, nadgleda, daje naređenja, a drugima ostavlja realizirati njegove zamisli. Sa nostalgijom misli na doba vitezova i junaštva. Zbog svoje plemenitosti duha, iskrenosti i naivnosti često se suočava s raznim preprekama, sitničavošću i podmuklošću mediokriteta. Ako želite biti u centru njegove pažnje ne dirajte u njegovu krunu iu njegove snove. Ne zaboravite da on ne voli usiljene odnose, kukavičluk i sitničavost.

Ipak, neki Strijelci – Lavovi, kojima su planeta u trenutku rođenja bile manje naklonjene, mogu patiti i od mitomanije ili da sebe vide većima nego što jesu. Misle da su profinjeni kada su obični; ponašaju se kao da imaju veliku misiju kad se bave sitnim mućkama; provode život uljuljkujući se u iluzijama. Ali, od toga su rijetko nesretni, što je – zapravo – ono glavno …

– Vi imate velike zamisli i trudite se da živite na visokoj nozi, čak i onda kada to ne možete priuštiti. Iskreni ste i direktni, romantični i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, ponekad možete biti egoistični, tvrdoglavi i nedisciplinirani. Po prirodi egocentrični i ponosni, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac.

Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni. Vaše prisustvo se osjeća u svakoj situaciji, u svemu što radite ste dramatični i volite se projicirati na publiku – volite biti u centru pažnje i točno znate kako to postići. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €