Strijelac-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: Venera, planeta ljubavi i ljepote je u vašem znaku, pa ne može se osporiti da ste šarmantni i da jednostavno upadate u oči suprotnom spolu. Ukoliko ste u vezi, ova Venera vam neće odgovarati u prvoj dekadi siječnja, jer zbog konjukcije sa Saturnom i kvadrata sa Neptunom, ona vam donosi razmišljanja o tome koliko je odnos u kojem ste zaista ono što želite. Obzirom da i vladar polja ozbiljnih partnerstava ide unatrag, očito je da će Strelčevi krenuti da preispituju svoje veze. Jako je bitno kako će vaša voljena osoba odreagirati u ovim trenucima. Ako bude mogla svojim ponašanjem razbije vaš trenutno nezadovoljstvo i pokrene vas ponovno, sve će biti u redu. Ali, ako emotivni partner bude okupiran nekim svojim problemima i prepusti vas same sebi, tada bi već moglo biti problema. Naime, zbog onog šarma, spomenutog u prvoj rečenici, moguće je da će se netko drugi angažirati oko vas i da će pojedini Strelčevi biti u jačem flertovanju, pa čak i započeti tajnu vezu. Nadam se da se to neće dogoditi, već da ćete vi i partner učvrstiti svoj odnos i od posljednje dekade siječnja čak biti spremni za neke ozbiljnije teme. Ukoliko ste sami, nisam sigurna da je ovo mjesec koji bi vam mogao donijeti nešto na duže staze, ili bar ne vezu koja će biti opuštajuća i stabilna. Kod vas su mogući tajni počeci s osobama s razlikom u godinama ili emotivno zauzetima, ili pak okretanje ka prošlosti i traženje utjehe u kontaktu ili povremenim susretima s bivšim ljubavnicima. Također, sklonost avanturama i neobaveznim odnosima.

Posao: Venera u tranzitu kroz vaš znak donijet će vam da se bolje uskladite i organizirati u poslovnim obvezama, a sredinom mjeseca i priliku za iznenadni financijski priljev i to u većem obimu. S obzirom na to da Merkur ide retrogradno u polju posla i novca, dvije stvari će biti aktualne. Prva je da ćete morati završite s nekim zaostacima i dokumentacijom iz prethodne godine, a druga da će se onaj trud i angažiranost koju ste pokazivali mjesecima unatrag, sada konačno isplatiti.

Pojedini Strelčevi gledaju u unapređenje ili neku jaču poslovnu poziciju, a kod drugih će se ovo manifestirati kroz više kontakata sa suradnicima i ugovore koji vam mogu donijeti na dulji rok stabilnost na polju posla. Da ne zaboravim, vaša konkurencija je aktivna u prvoj dekadi siječnja, pa tada budite malo oprezniji i čuvajte leđa. Također, tada nije vrijeme za rasprave ili požurivanje poslovnih suradnika, a bilo bi lijepo i kada biste u kontaktu s nadređenima umjeli spustiti loptu onda kada je to neophodno. Sve u svemu – dosta povoljan period za vas.
Zdravlje: Zdravstvenom situacijom baš i nećete moći se pohvalite i tijekom cijelog mjeseca vam je potrebno više odmora, više opuštanja, ujednačena prehrana i dosta toplih napitaka.Uzimajte vitamine, uvedite više voća i povrća u svoju prehranu i budite oprezni da se ne povrijedite na poslu zbog rastrojenosti i toga što su vam misli na nekoj desetoj strani.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €