Strijelac-Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ni ovaj mjesec izgleda ne daje slobodnim Strijelčevima mogućnost da započnu emotivni odnos I na duže vrijeme se vežu za nekog. To ne znači da vi nećete ulijetati, ali I izletati iz kojekakvih veza I vezica, ali realno gledano – ništa od ovoga ne daje neke velike osnove za trajnost. Neki od vas će možda razmišljati o prošlosti više nego inače. Što više, kontakt s bivšim emotivnim partnerom se može na kratko obnoviti, pa opet iznenada presjeći. Čini mi se da ni vi ni druga strana još uvijek nemate otvoren put da trajno obnovite svoju vezu. U svakom slučaju, ono što vas čeka tijekom studenog je veliki broj dešavanja, tako da svakako računajte na to da vam neće biti dosadno. Ako ste mlađi pripadnik znaka, istinski ćete uživati, jer ćete upoznavati nove ljude I rado flertovati I osvajati. Ako ste u emotivnoj vezi ili braku, s jedne strane želite produbite svoj odnos, ali s druge – potrebna vam je određena količina vremena samo za sebe, sloboda koju ne želite dati nikome. Zbog toga će povremeno dolaziti do trzavica između vas I voljene osobe, ali ona u ovom momentu nekako umije da jednostavno prevaziđe takve situacije, I uvijek će uspijevati da spusti loptu I smiri situaciju. U suštini, nije ni loše vrijeme pred vama, naročito pred onima koji su u vezama, jer mogu tijekom studenog pokrenuti I neka bitnija pitanja u svom odnosu. Neki od vas će polovinom ovog mjeseca odlučiti da je vrijeme da otpočnu sa zajedničkim životom s partnerom.

posao

Ako ste nezaposleni, krenite u potragu za poslom u drugom dijelu mjeseca, mada budite svjesni – na više mjesta ćete biti odbijeni, pa nemojte odmah gubiti nadu. Postoji zaista velika šansa da vam se sreća osmjehne u trećoj dekadi studenog I dobiti zaposlenje, pa makar ono bilo I privremenog karaktera. Oni koji već rade imaju toliko veliku količinu obveza pred sobom, da povremeno ne znaju gdje prije da se okrenu. Vaš trenutni metoda “samo polako” možda sada I neće dati prave rezultate, potrebno je da se više angažirate I da ispoštujete sve ono što imate na vrijeme. Nemojte sebe dovoditi u situaciju da u posljednjem trenutku krećete da radite nešto od velike važnosti. Bolja situacija je u trećoj dekadi, kada ćete biti mnogo ažurniji I spremniji biti baš aktivni I posvećeni poslu. Što se financijskog dijela tiče, on baš I neće biti bajan. Iako su prihodi dosta stabilni I redovni – povremeno će vas “napadati” veći troškovi. Također, budite spremni malo povučete ručnu kočnicu I ne upuštate se u veće kupnje ili ulaganja, jer bi se to moglo pokazati kao vrlo nepovoljan potez po vas.

Zdravlje

Kod mlađih pripadnika znaka uglavnom solidna zdravstvena situacija. Stariji mogu imati problem s kralježnicom, nogama ili krvnom slikom I to do kraja druge dekade. Treća dekada mjeseca je povoljna za oporavak I izlječenje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €