Strijelac-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Iako će vladar vašeg znaka Jupiter, krajem prve dekade svibnja krenuti direktnim hodom, ipak će situacije u vašim emotivnim vezama i brakovima ipak najviše ovisiti o angažiranosti vaš voljene osobe. Vi osobno ste, zbog retrogradnog Saturna i Marsa u vašem polju ličnosti, u dosta lošem raspoloženju, nespokojni, čas nestrpljivi, čas distancirani od voljene osobe. Ipak, planetarne pozicije neće dozvoliti neko jače odvajanje niti probleme u vašim vezama, ali budite sigurni da ćete vrlo često kolebljivo iu komunikaciji i prilikom susreta s partnerom. Ovo je sada čas vruće, čas hladno situacija, koja će ipak krenuti na bolje u trećoj dekadi svibnja. Taj period će vam donijeti što smirivanje i veću povezanost, što neke iskrenije i otvorenije razgovore s vašim voljenim bićem. Ukoliko ste sami, zastoj u polju ljubavi je više nego evidentan. Vladar polja ljubavi ide retrogradno i nalazi se u vašem polju ličnosti, pa će se netko tko je zainteresiran za vas, u velikoj mjeri angažirati i truditi da vas osvoji. To doduše neće biti lako za izvesti, jer vi očito ne znate što hoćete, pa šaljete pomiješane signale. Sve planete su u vašem polju posla, pa vi svoje snage usmjeravati na tu stranu, umjesto da dozvolite da doživite i neke lijepe emotivne momente. No, i ovdje će se situacija preokrenuti u trećoj dekadi svibnja, kada će Strelčevi odjednom shvatiti da više ne mogu podnijeti samoću i da im je potrebna ljubav i samo ljubav.

posao

Neosporno je da je pred vama jedan naporan mjesec, ali daleko od toga da ne možete biti uspješni i žestoko zadovoljni rezultatima i onim što ćete postići. Najkomplikovanija je po vas prva dekada svibnja, jer je vladar vašeg znaka stacionaran, vi ste bez osobne energije, a posla i obveza je preko glave. Što više, neke greške iz prethodnog razdoblja izlaze na vidjelo i vi ćete morati se jako aktivirati oko ispravljanja propuštenog. Sa direktnim kretanjem Jupitera ipak ulazite u jedan lakši razdoblje, što ne znači da nećete i na dalje biti opterećeni, ali će se situacije ipak mnogo lakše rješavati u vašu korist. Pošto neke partnerske suradnje u ovom mjesecu mogu doći na preispitivanje, potrudite se da budete tolerantniji i održavati jedan korektan razinu komunikacije s ljudima koji su vam poslovno bitni. Treća dekada je najbolja po vas, jer i pored užurbanog tempa i nervoze, možete konačno realizirati neke vrlo uspješne poslove.

Zdravlje

Stelijum planeta u polju zdravlja u isto vrijeme govori koliko je potrebno da ovaj segment sada uzdignete, ali daje i velike šanse da to sada uspješno i obavite. Poradite na rekreaciji, odmaranju, promijenite način prehrane i vidjet ćete koliko će se to pozitivno odraziti na vas u drugoj polovici mjeseca …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €