Strijelac-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Mars u vašem polju tajni “radi” punom parom I tijekom ovog mjeseca. Za one Strijelci koji bi malo da se “igraju” neobaveznih odnosa I tajnih pričica, ovo je vrijeme kao dušu dalo za aktivaciju. Nemojte samo da se prijeđete – nešto što je izgledalo kao avanturica može se itekako produbiti tijekom ovog razdoblja, a pojedini pripadnici ovog znaka ostaće zatečeni snagom strasti koju vam ova osoba aktivira. Ukoliko ste zauzeti, budite oprezni – moguće je da nema ništa konkretnije sem nekog dopisivnja ili blagog flertovanja, ali emotivni partner će ovo itekako nanjušiti. Neka poruka koju partner ne bi trebao vidjeti može biti pročitana, neki telefonski poziv može aktivirati kod voljene osobe alarme. Ako ne želite pravite od gotovog veresiju, zaustavite se dok još postoji mogućnosti za tako nešto. Generalno – u emotivnim vezama I brakovima postoji tendencija da se stanje popravlja. Doduše, I dalje stoji da vi nemate dovoljno vremena za voljenu osobu I da vam ovo itekako može biti zamjereno. Ako ne želite probudite negativne osjećaje kod voljene osobe – morate joj dati više zajedničkih trenutaka. Ukoliko ste slobodni, već neko vrijeme primjećujete da vas ne privlači lutanje od jedne osobe do druge. Želite biti s nekim na koga možete računati I osloniti se, s nekim s kim možete dijeliti svoje najskrivenije želje I tajne. U jednom trenutku u drugom dijelu ovog mjeseca, pomislit da ste našli baš tog nekog. Pustite da se ova priča lagano odvija, da biste dali vremenu šansu odrediti da li je to to.

posao

U svakom trenutku ste maksimalno posvećeni poslu jer vrlo dobro znate što želite. Ovo je naročito prisutno kod onih Strijelčeva koji planiraju osamostaliti I pokrenu privatni biznis. Mogućnosti za tako nešto otvorit će se od drugog dijela veljače ili ćete se makar ozbiljnije baciti na planove I definiranje onoga što vam je potrebno da krenete. Polje posla I novca, kao I polje pokreta, putovanja, komunikacije, biće najaktuelniji I najnaglašeniji. Sav taj trud koji već mjesecima ulažete sada ćete moći dodatno naplatiti, ali I da iskoristite priliku otvoriti nove poslovne “frontove”. Oni koji vas sa strane promatraju su začuđeni s kolikim strpljenjem I upornošću prilazite svakom problem I posvećujete mu se, a imate posla I obveza preko glave. Povremeno ćete teško surađivati ​​s najbližim kolegama, jer se razmimoilaze u načinu rada I gledanju na probleme koje treba rješavati. Dvije ili tri napeta trenutka tijekom mjeseca su ipak nešto s čime možete izaći na kraj. Na kraju krajeva Saturn je u vašem znaku, a vi dobro poznajete njegovu simboliku -strpljen – spašen. Umijete čekati na svoj trenutak.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka definitivno će imati problem s cirkulacijom. Kod mlađih aktualni kralježnica, kosti, zubi. Bolovi u ramenom dijelu ili u križima mogu biti I od dugotrajnog rada u nepravilnom ili neudobnom položaju. Mogućnosti za prolazne respiratorne probleme u drugoj polovici veljače.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €