Strijelac / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovakav savez Jupiterovskih vrijednosti ova dva znaka daje optimističku, povjerljivu, velikodušnu i miroljubivu prirodu, spremnu da sa svom punoćom živi svoj život. U ovoj kombinaciji, vizija života poprima duboko religiozno obilježje. Rađa se priroda izrazito svjesna životnih vrijednosti i ljudskih potreba.

Nadahnuta velikim idejama i razrađujući ambiciozne projekte koji nadilaze mjeru pojedinca, ovakva osoba se ispunjava i potvrđuje u kolektivnim ostvarenjima. To nije naivni fatalist tipa “potrebno je mnogo toga da bi se svijet sagradio”, već više voluntaristički tip “iskoristimo razlike i energije da bismo napravili nešto bolje” … Ovaj miješani tip kuje svoju osobnost izlažući se najraznovrsnijim iskustvima i pokušavajući biti u kontaktu s univerzalnim. Prija mu da sebe promatra kao jedan dio velike cjeline; kao kotačić neophodan za funkcioniranje “Strojevi”.

Vrlo razvijen smisao za mistiku, ili osjećanje pripadnosti nešem ogromnom, izaziva u njemu komunikativno oduševljenje. Za njega kaos ima svoju veličinu a nered je samo nerazumljiva nesimetričnost, neobjašnjiva običnom smrtniku, već samo onima koji su sposobni (kao što je to on u stanju), da mu priđu intuitivno ili uz pomoć estetske ili matematičke apstrakcije. Ako apstraktna misao ne uspije obuhvatiti svijet, još uvijek mu ostaje religiozno osjećanje koje će to uspjeti …

Ovo je karaker koji je spreman da se u svakom trenutku prepusti snazi ​​događaja s dubokom skromnošću, koja često može spriječiti odlučnu akciju, neophodnu radi osobnog afirmiranja. Ovakavo stanje stvari izaziva tešku unutarnju borbu iz koje mogu proizaći strahovite proturječnosti koje otežavaju ispunjenje želja. U osnovi riječ je pasivnoj ličnosti. Ali teško da postoji neka druga priroda tako spremna shvatiti sve što se događa i sa takvom moći praštanja u svim životnim okolnostima …

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, suosjećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče s neuspjehom pa onda neće ni pokušati nešto učine, jer nisu sigurni u uspjeh … Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život. Elastična ste i izražajna osobnost, svjesni da ste dio samo šire cjeline, i uvijek spremni pomoći drugima. Imate duboko intuitivnu prirodu (ponekad imate istinska predosjećanja!), Koja zna da koristi ovu osobinu kao korisno sredstvo u svom duhovnom i intelektualnom razvoju.

Često ste mistični, fascinirani iskustvima koja potječu od Vaše intuicije i iracionalnog. Volite igrati mnoge uloge. Toliko ste promjenljivi da oni oko Vas stalno pogađaju tko ste Vi u stvari. Kontradikcije između izvjesne pasivnosti, između slabosti na druge utjecaje i između strastvene prirode i uvjerenja koja su ponekad bliska vojničkim i nepokolebljivim, veoma su uočljive kod Vas. Vrlo ste kreativni i potrebno Vam je da dugo plivate u moru neizvjesnosti da bi došli do genijalnih ideja i uspjeli zavlada svojom emotivnošću – što na kraju i ostvarujete …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK