Magija

Strijelac – tip Skandinavac-Horoskop i kriminal (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

FBI je Strijelce okarakterizirao kao kriminalce koji se bave prijevarama i pljačkama. Iznimno rijetko ozljede svoje žrtve. Što kaže astrologija? Bez obzira na to što se ovaj znak smatra za najslobodoljubiviji, njegov 25º daje najstrašnije tirane.

Tko je sve rođen u ovom znaku od (ne) slavnih ?.

Francisco Franco (4 12. 1892) – u svoje vrijeme, Španjolska je bila jedina fašistička zemlja na svijetu. Tijekom građanskog rata nije bio rijedak slučaj da su se čitave obitelji dijelile na suprotstavljene strane. Posljedice se osjećaju i dan-danas.

Josif Visarionovič Džugašvili – Staljin (21 12. 1879.) – sinonim za strahovladu. Smatra se neprijateljem Zapada, a Rusi tek sad, kad mogu disati od posljedica njegove politike, kažu da je bio u stvari najgori neprijatelj vlastitog naroda. Spekuliše se cifrom od 26 do 30 milijuna ljudi koji su stradali u gulazima (nacisti su ubili 20 milijuna Rusa, što je manje).

Sunce mu je na posljednjem stupnju Strijelca, pa Strelčevi vole ga “uvale” Jarčevima, na što ovi nikako ne pristaju.
Nikome nije vjerovao i svi su ga se plašili. Kad je umro, čak ni liječnik nije smio mu priđe neko vrijeme. Imao je bolji metoda zastrašivanja, mučenja i likvidacije od zatvora – Sibir i gulag! Pred Drugi svjetski rat poubijao je rusku vojnu elitu, pod optužbom da su izdajnici, a također i poljsku u Katinskoj šumi. Potpisao je tajni sporazum s Njemačkom o nenapadanju – najsramniju stranicu ruske povijesti. U mladosti je sudjelovao u oružanim razbojništvima, ali je sve to volšebno nestalo iz njegove biografije kad je došao na vlast.

Neron (15:12:37) – svi prvo pomisle na veliki požar u Rimu, na progon kršćana, maltretiranje podanika, pjevanje vlastitih “pjesama”, ubojstvo majke ali i prethodni ljubavni odnos s njom … U sve što se smatra dekadentnim, nekako odmah uključujemo i Nerona. Povijest mu je vremenom samo uvećavala grijehe. Njegova glavna mana je pretjerana želja da bude voljen. Ništa mu nije značila moć ukoliko nije obožavan. Neron je želio da ga poistovjete s bogom i prije nego što se njegova majka Agripina udala za Klaudija i ovaj ga posinio, dakle, i prije nego što je uopće bilo riječi da teoretski može postati imperator.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK