Strijelac / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Evo dobrog prijatelja samog sebe i drugih ljudi. Ovaj anti – fatalist smatra da uvijek ima “nešto da se uradi” da bi se ljudska sudbina poboljšala ili da bi se neki nerješivi problem riješio. Pokretan nerazrušivom nadom i velikom vjerom u čovjeka, obdaren izuzetnom originalnošću svog pogleda na svijet, on ima neku vrstu nagona za napredak, što ga smjesta među reformatore i inovatore. Njegova neiscrpna snaga usmjerava ga da uvijek traži razloge događaja i ponašanja ljudi u njegovoj blizini. Tako uspijeva biti u skladu sa svima oko sebe.

To je velikodušni slobodnjak i optimista koga ni jedno iskušenje ne može omesti. Čak iu naizgled bezizlaznim situacijama on crpi svoju najveću energiju kao da je utjelovljenje čiste snage sposobne izigra najprefinjenije zamke, da demonstira najkompliciranije sukobe i da drugima nadahne volju za život. Stalno i očajnički traži stvari koje će braniti kao što su politički i društveni stavovi, i na jednostavan način uspijeva osloboditi svih sumnji koje su najveća prepreka njegovom povrđivanju. Tolerantan je, prilagodljiv, mnogo drži do prijateljstva, ali može biti pretjerano pogođen ako dirnete u njegove interese.

Njegova snažna ličnost ne budi u njemu posesivne nagone. Suviše je obuzet slobodom da bi tuđu ograničavao samo zbog svoje koristi. Njegova osobna sloboda ide preko slobode za sve, u nekoj vrsti duhovnog uspona egzaltacije koji uništava sitničavost, šovinizam, rasizam i ksenofobiju. Strijelac – Vodenjak htio bi univerzalni sklad i pružiti svoj doprinos poboljšavanju razumijevanja među ljudima i narodima. Ponekad tome posveti i cijeli svoj život, pokušavajući širi ljubav i pomažući drugima da se uzajamno razumiju …

– Zahvaljujući ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. Večiti student, volite slobodu, nove stvari, vjerujete u srećnu sutrašnjicu, volite da ostvarujete kontakte i umnožavati iskustva. Želja za druženjem je iznad svega. Smatrate se stavnovnika čitavog svijeta i odbacujete granice u svim oblicima. U Vašoj glavi ključaju ideje, zamisli, planovi, koji su unatoč brojnosti, vrlo originalni i koji nisu uvijek i ostvareni, ali Vi do toga kao da mnogo i ne držite jer volite iznenađenja i izazove. Vaš podznak Vodenjak utječe na Vas da uživate biti drugašiji, čak se i ponosite svojim individualizmom.

Svjesni da sebe upoznajete kroz druge Vi posmatrate, zaključujete i bez gorčine se mirite sa životom. Obuzeti svojom slobodom i neovisnošću niste ništa manje angažovani u grupi za koju vezujete svoju sudbinu, boreći se istovremeno protiv prosječnosti, fatalizma, anarhije i monotonije.

Pokreće Vas društveni ideal koji Vas vodi da razumijete druge, da pokušate ublažite sukobe mišljenja i umirite besne oluje svakodnevnog života. Htjeli bi pravdu i jednakost za sve. Ta želja može izgledati nerealna u ovom našem grubom materijalističkom svijetu, ali Vi ne skrećete lako sa svoga puta, braneći svoje interese kada su u opasnosti i dižući pogled ka “plavom nebu” humanijeg i skladnijeg društva. Uostalom, pred sobom imate vječnost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €