Strijelac-Život je za njih jedna velika avantura kojoj se oni raduju!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce u Strijelcu imaju najveseliji ljudi. To su oni koji vas odmah ogreju svojom pojavom i nepresušnim optimizmom.

Život je za njih jedna velika avantura kojoj se oni raduju. Kreću se svojim putem lagano i bez velikih tenzija kao djeca ali s dozom odrasle mudrosti.

Strijelci su svjesni da imaju samo ono što im sadašnji trenutak daje, pa teže uživati ​​u svakom danu i svakom momentu. Uživaju u društvu, putovanjima, zabavama i sportu.

U njih je utkana duhovnost kao prirodni talent da vode druge ljude putem istine i radosti. Osjećaju da postoji nešto više od samog preživljavanja, nešto veće od njih samih, koje im pruža sigurnost da su sigurni i da s lakoćom žive. Oni razmišljaju o dobrobiti cijelog društva kao o vlastitom.

Uspješno rukovode svim akcijama i ne podnose nikakvo improvizovanje u tom pravcu. Sigurni su u sebe i svoje postupke, vrlo su samosvjesni i uvijek misle daleko unaprijed. Ne vole da lažu i otovreno govore svima ono što misle na jedan specifičan i opušten način.

Uvijek teže da se stalno educiraju tijekom života, jer im znanja nikad nije dosta. Vole izazivaju sebe kako bi vidjeli dokle mogu stignu naprijed. Za njih ograničeni horizonti skoro pa da i ne postoje. Dobri su učitelji i vrlo lako znaju da prenose znanje drugima.

Nerijetko su sjajni sportaši jer vole fizičku aktivnost. Njihovo tijelo kao da je za to i napravljeno pa često kada nemaju pokret, životna energija im može biti u padu. Jer oni su kao vatra, stalno moraju kretati i osvajaju nove dane i da ih ispunjavaju novim životnim avanturama.

I naravno smijehom. Smiju se iskreno i od srca, pa često potiču druge ljude da osmijehom reagiraju na njih. Vjesnici sreće, s mudrim samospoznaje, pa zar bi moglo i drugačije? Brzi, uvijek spremni za akciju, uz očekivanje samo pozitivnih dešavanja i rezultata. Sjani su organizatori i pokretači akcija.

Sa njima nikada nije dosadno, imaju bogat unutarnji svijet i brdo zanimljivih informacija i živopisnih dešavanja. Kao prijatelji su jako iskreni, skoro uvijek dobro raspoloženi i ugodno je biti u njihovom društvu.

Strijelci vole putovati jer za njih ne postoje granice. Slobodnog su duha, nezavisni, poletni i teže da svoju slobodu nikada ne prodaju drugima. Nisu obožavatelji monotonije jer žele sve prođu iskustveno.

Ako ih želite voljeti, morate im dati upravo to. Slobodu da budu ono što jesu i da mogu kretati nesputano kroz život. Zauzvrat ćete dobiti vatrenog i vjernog ljubavnka koji je uvijek spreman baš sa vama podijeliti svoje životne avanture.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK