Magija

Sunce konjukcija Saturn-Saturnov tranzit preko Sunca daje realističniji ton i kategoričnije primjese u promatranju pozicije na kojoj se nalazit …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektorima od 23 ° do 29 ° stupnjeva FIKSNIH znakova Bika, Lava, Škorpiona ili Vodenjaka, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno. Izuzetno povoljan tranzit ukoliko imate aktivnu treću dekadu Raka ili Riba. Da li je to deža vu? Ne strepite previše, već smo bili ovdje i Saturn se i dalje kreće kroz znak Škorpiona. Danas, 2014/11/18. po treći put Sunce se u tranzitu kroz znak Škorpiona susreće sa Saturnom.

Saturnov tranzit preko Sunca daje realističniji ton i kategoričnije primjese u promatranju pozicije na kojoj se nalazite. Pozitivna strana ovog tranzita jesu uvidi koje stječete u toku današnjeg dana koji će ukazati kako se povezati s prilikama za napredovanje, i kako se pripremiti za upravljati situacijom koja je pred vama. Ne pokušavajte izbjeći nevolju jer ćete biti u prilici da točno procijenite koje su promjene pred vama, i procijenite adekvatan način za realizaciju u izazovima koji slijede.

Dok Saturn tranzitira konjukciju sa Suncem razinu zrelosti i odgovornosti će biti u prvom planu. Ciljevi koje ste postavili sebi u protekle 2 godine ponovno su u fazi procjene, a kvalitetu motivacije i svrha su u fazi preispitivanja u odnosu na aktualne događaje. Saturn usporava sve životne tokove, prisiljavajući vas da mu se zaista posvetite. Obzirom da je Sunce jedan od ključnih faktora vitalnosti uočit ćete zamor i potrebu da se češće odmarati i izolirati. Možete se osjećati usamljeno, bez ljubavi i podrške obitelji i najbližih. Procjenjujete svoja postignuća i osjetljivi ste posebno ukoliko uočavate neadekvatna priznanja za uloženi rad na dosadašnjem nivou. Bilo da su u pitanju talenti i sposobnosti ili znak i individualne vještine, priznavanje kvalitete od strane drugih danas je od izuzetnog značaja. Težite biti isuviše samokritični prema sebi, a ujedno ste jako tužni zbog nedostatka podrške od strane ljudi iz bliskog okruženja. Ovaj proces je značajan i nužan jer učite sagledati sebe na realističniji način, bez ružičastih naočala kako biste krenuli naprijed s jasnijom slikom svrhe.
Ovo može biti značajn razdoblje za eliminiranje projekata ili emotivnih veza koje su već neko vrijeme disfunkcionalne, ili su na slabim osnovama. Spremite energiju za ciljeve koji donose rezultate i radite na njihovom razvoju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM