Magija

Sunce konjunkcija Mars-Prisutna je opasnost od prepirki s pretpostavljenima, zaposlenima u organima uprave!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je Vaš Sunčev ili Asc znak Ovan, Lav ili Škorpion, iu vašem natalnom horoskopu su aktivni stupnjeva od 05 ° do 12 ° Bika, DEVICE ili Jarca današnji dan je izuzetno povoljan period za NOVE POČETKOM.

OPREZ 05 ° do 12 ° zodijački segment varijabli znakova – Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe.

Naglost, svadljivost, sklonost ka bolestima i nesrećama. U slučaju bolesti – groznica i visoke temperature. Ekstravagantni zahtjevi, prenapregnutost.
Prenaglašen ego i snažno samopouzdanje biće od koristi pri realizaciji novih projekata i zato je treba staviti u konstruktivnu uporabu. Fizički ste u jakoj formi i trebali bi se angažirati u nekim fizičkim aktivnostima, da bi izbjegli nervozu i razdraženost, koji bi vas mogli odvesti u besmislene prepirke. Iako je dan naporan, ipak ćete na kraju dana biti zadovoljni načinom kako ste ga proveli. Ukoliko ste, opće uzevši, nezadovoljni svojim životom, onda se nemojte iznenaditi ako danas bude izvjesnog pogoršanja.

U ovom periodu javljaju se želje, prisutna je neumjerenost ili postupci koji se ne temelje na zdravom rasuđivanju. Postoji težnja da prekomjernom navala nagona dovede do zatrovanosti duševnih odlika. Opasnost od akutnih zapaljenja, nesretnih slučajeva od požara, oružja, strojeva, vrele vode ili električne struje. Prijeti i opasnost ozljeđivanja od strane životinja, udaraca konja ili ugriza pasa i sl. U horoskopu kojim dominira Mars ovo je razdoblje kojim nastupa uspjeh i napredovanje, a put do njih popraćen opasnostima i nadmetanjem. U većini slučajeva kada je Mars samo umjereno jak ili slab, ovaj tranzit izaziva tek plaho i nesmotreno ponašanje.

Prisutna je opasnost od prepirki s pretpostavljenima, zaposlenima u organima uprave, kao i opasnost da se okončaju pogubno po vas. Poduhvati otpočeti u ovo vrijeme su nepromišljeni, pa će kasnije prouzročiti mnoštvo nepotrebnih nevolja i briga. Treba voditi umjeren život, provoditi strogu kontrolu svojih prohtjeva i izbjegavati prepirke. Bolje je za sve važne odluke potražiti razborit savjet, te čuvati zdravlje, ugled i imetak. Izbjegavati rizične postupke ili avanture, pregovore koji vas mogu dovesti u stanje opasnosti ili provocirati do konflikta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK