Magija

Sunce opozicija Mars-Zaštitite sebe u slučajevima rada s vatrom ili oštrim predmetima – posebno oružjem!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sve oporbe se izravno ili neizravno projektiraju na naše odnose, to je osnovna priroda oporbe – i odnosa dvije planete koje se nalaze na najudaljenijim mjestima točkama u zodijačkom krugu u datom trenutku. Jedna od planeta koja je dio aktualne današnje oporbe je Sunce, a svaki put kada se Sunce i Mars aktiviraju možemo očekivati ​​energične i žustre dogadjaje. Za osobe koje pripadaju grupi Marsovih tipova (Sunčev znak ili podznak Ovan ili Škorpion) ovaj aspekt nosi izuzetnu potrebu za suprotstavljanjem pretpostavljenima ili predstavnicima zakona, a za tipove Lava (Sunčev ili Ascendentalni znak Lav) može biti dan u kom osjećaju dramatičan nedostatak energije i mogu se naći u centru agresivnog ispada sugovornika. U suštini kada se aktivira ova energija težimo da tragamo za balansom i izbjegavamo konflikte.
Svaka opozicija Sunca opisuje svjesni dio ličnosti, namjere i aspiracije za budućnost, kako izražavate sebe na individualnoj razini, dok su kvaliteti Marsa opozitne Venerinim – on vlada kapacitetom za asertivnost, natjecateljskim duhom ali i agresivnim akcijama kojima težite određenom cilju, vašim sposobnostima uočiti i zgrabite ono što vam je potrebno. U socijalnom smislu ovi kvaliteti su okarakterizirani stereotipno kao “muški”.
Opozicija Marsa i Sunca donosi val bijesa zbog neslaganja drugih s vašim načinom rada ili obavljate poslovne na način koji je neprihvaćem ali unatoč reakciji okruženja nemate namjeru odustati. Frustracije i iritacije su osnovna karakteristika ovog tranzita.

Ova oporba predstavlja izazov koji treba savladati kako biste ostvarili planirane ciljeve. Snažan je impuls za akcijom, ne prihvaćate odlaganja već potencirate realizaciju unatoč okolnostima koje osporavaju vaš plan. Zbog disbalansa koji donosi ovaj tranzit teško je pronaći odgovarajući način pa su bijes i frustracije nezaobilazni danas. Iako je ovo težak dan vi se ne mirite s neuspjehom i to vas neće spriječiti da ostvarite konačni uspjeh uz spontano napredovanje s dobro planiranim ulaganjima. Poželjno je da birate svoje bitke pažljivo, a kratko taktičko povlačenje u ovom trenutku je pametnije od iscrpljujućeg napredovanja protiv vodene struje. Napetost u odnosima je očigledna, posebno u emotivnim odnosima, stoga je kompromis neophodan kako bi se sačuvao mir. Ego konflikti su izvjesni tijekom današnjeg dana, ostanite pribrani i ne dozvolite da budete uvučeni u raspravu s policijom ili šefovima. Nemojte shvaćati dogadjaje isuviše osobno jer će vas događaji koji se odvijaju u vašem neposrednom okruženju iritirati. Mogu se pojaviti izazovi u odnosima s nadređenima i zakonom. Nestrpljivost i impulzivnost mogu zavladati, a vi niste raspoloženi za kompromise.
Naglost, svadljivost, sklonost nevoljama, ekstravagantni zahtjevi, prenapregnutost. Današnji dan donosi negativne izljeve i mogući su konflikti s ljudima u neposrednom okruženju. Nervozni ste i razdražljivi, a izvjesno je da ste previše koncentrirani na aktualne izazovne situacije. Obuzdajte strasti – loš je trenutak za odmjeravanje snaga, kritiziranje i suprotstavljanje. Sva neslaganja ostavite po strani i provedite dan na otvorenom. Pronadjite način da izbacite bijes intenzivnijim fizičkim aktivnostima, prijaće vam.
Zaštitite sebe u slučajevima rada s vatrom ili oštrim predmetima – posebno oružjem. Zbog stresa i psihičke iscrpljenosti ste podložniji nezgodama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM