Magija

SUNCE TRIGON NEPTUN-MJESEC U TRANZITU KROZ ZNAK JARCA-MJESEC U FAZI RASTA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Na jednoj razini trigon Sunca i Neptuna je izrazito inspirativan jer ohrabruje da posegnemo u dubine svoga bića (Neptun) kako bismo otkrili svoje Ja (Sunce) na unutarnjem razini. Na drugom nivou ovaj aspekt je toliko benefičan da vas može zavesti ka pretjeranoj idealizaciji, uslijed čega možete pokušati kontinuirano skrivate i poričete aktualne probleme, bježeći od hvatanja u ostacima s realnim preprekama. Ovo je i povoljan aspekt za financijska pitanja. Poželjno je da se bavite temama koje će vas držati na zemlji, inače utjecaj ovog aspekta vas vodi nepraktičnim rješenjima.
Ljude u neposrednom okruženju ćete shvaćati u idealističnim izdanju, a posebno one koje sada budete upoznali vidjet ćete pod sjenom “žrtve” kojoj je potrebno spasenje od uobičajenog egzistiranja tipičnog za smrtnika, i ukoliko budete nepažljivi možete biti zavedeni u ulogu “heroja”. Ovaj tranzit daruje volju da pomognete drugima. Vizije, snovi, neobične zamisli uvode vas u imaginarni svijet, a ta saznanja vas usmjeravaju ka stvaralaštvu, vode žrtvovanju za neke više ciljeve i ideje, ili ideji o spašavanju drugih.

MJESEC U TRANZITU KROZ ZNAK JARCA
Iz toplog Jupiterovog krila Mjesec tranzitira u hladan kontroliran Saturnov prostor. Razum i logika postaju primarni, a ambicija i želja za stjecanjem moći promalja svoju glavu. Ovo je razdoblje rada na značajnim projektima, akcijama koje doprinose stvaranju vašeg dobrog statusa. Brinut ćete o rezultatima, ciljevima, obvezama, dužnostima i odgovornostima.
Vrijeme je i za posjete starijim osobama, ljudima na visokim položajima. Zabavu i neobuzdanost spremite za drugu priliku jer Mjesec u Jarcu je prilično strog i ozbiljan, doduše intenzivniji nje po pitanju šale na vlastiti račun, jer je poznato da je vrlo samokritičan. Ovo je polje Saturnovo, a on voli stavlja masku ozbiljnosti, Mjesec stavlja kameni zid oko sebe na par dana, “mrzi” ga da priča o svojim osjećajima iako su emocije Mjesečev teren, u Jarcu one dolaze pod “led”, ili bar tako izgleda … Kada je Mjesec u Jarcu, ne tražite povišicu odnosno povećanje prihoda, ostavite to za druge dane …

MJESEC U FAZI RASTA
Ovo je razdoblje regeneracije i rasta, faza apsorbcije, definiranja, usmjeravanja, primanja i gradnje, inspiracije, sada se akumulira energija i prikuplja snaga. Efekt se pojačava s približavanjem faze punog Mjeseca. Svi tretmani za jačanje organizma su mnogo učinkovitiji u vrijeme kad Mjesec raste, nego kada opada, tada je tijelo spremno za primanje – poslije dobre detoksikacije obavljene za vrijeme faze Mjeseca u opadanju, ovih 7 dana pravo je vrijeme za jačanje organizma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM