Magija

Sunce u Biku-Što sve možeš dok je Sunce u Biku?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dok je Sunce u Biku, možeš na vrijeme isplaniraš vrijedne poklone dragim Bikovima za rodjendan – gdje “vrijedno” ne znači uvijek skup, već potrudio si se i razmišljao, mozgao, pravio i stvarao, tražio i našao, prisjećao što je to što im nedostaje. Jer trik je ovim trezorčićima nabaviti baš to nešto što se nikada ne nalazi u prvoj radnji u susjedstvu.

Dok je Sunce u Biku možeš pjevati. Na sav glas. Ovo je dati GLAS, što ćemo raditi u nedjelju na izborima, ali i dati glas da se čuje. Osnažiti glas u svakom smislu. Reći. Ne zadržavati, ne gutati, na prešutjeti. Sunce hrabri glas da se čuje.

Dok je Sunce u Biku možeš reorganizuješ financije. Proračun. Posadi vrtlarski kako oni vole po neku paricu u svaku koverticu. Ako voliš stare običaje malo ih protrljaj po kosi (ako je gusta) da se množe. Nikad se ne zna ….

Dok je Sunce u Biku – ljubi se. Ovo je doba ljubljenja i maženja. Osmeha i stimulacije erosa. Buđenje prirode, hormona, želja. Zato se ne ustručavaj nego želi. Ne štekaj nego dijeli.

Dok je Sunce u Biku – tko je u prilici može sredjuje stambeno pitanje. Da kupi, proda, uveća postojeće. Da redizajnira, tapacira, oplemeni, promijeni staro za novo, loše za bolje. Nije ovdje poanta u seljenju, već u sigurnosti i komociji koju nam dom pruža. U potrebi da se osjećamo ugodno, bezbrižno, dobro u prostoru u kojem živimo. Ovo je dom koji miriše. Gdje god sjedneš udobno je, nema prepreka na putu od jedne do druge prostorije. Ovo su u osnovi salonski stanovi i prije toga još kuće sa velikim dvorištem. Ovo je komad namještaja koji zauzima središnji dio i rijetko se pomiče. Kao svaki trpezarijski stol koji će sada privući pažnju češće nego inače. I ljude, a kada kažem ljude u bikovski rječniku to znači – familiju i prijatelje.

Dok je Sunce u Biku igraj karte s prijateljima, Gameboard, kladi se kod svakog nslaganja, ali nikako bez nagrade. Zato mora u nešto. Ne može tek tako. Drugačije je dosadno.

Dok je Sunce u Biku preturi po ormarima, razdijeli garderobu koju ne nosiš. Uradi proljetno pranje i spremanje. Ali ne bacaj one nefunkcionalne sitnice, male stvari, uspomene, jer to se čuva. Stara motalica za duhan koju je koristio djed, foto album prazan iz osamdesetih, plakat s koncerta neke grupe koja ti više nije zanimljiva toliko. Čuvaj, jer Bik su svi muzeji na svijetu, pa i muzeji koje svaka kuća ima.

Dok je Sunce u Biku moći ćeš se naspavati. I onda naspavan prioneš na posao.

Što sve ne možeš dok je Sunce u Biku?

Dok je Sunce u Biku ne možeš biti brz. Jer brzo je kuso. Brzo je i brljivi. Brzo je površno. Zato ne možeš ni druge požurivati. A osobito ti se ne preporuča da druge prekidaš, upadaš, remetiš – a da ne dobiješ jedan pogled koji kaže “uradi to ponovo i molićeš me da ti ispričam do kraja.” Kad sam kod dijaloga, također je zabranjeno repetativno ponavljanje, uporno inzistiranje. Rezultat je kontra očekivanom. Nitko ne šuti moćnije od Bikova.

Dok je Sunce u Biku ne možeš naglo iu hiru mijenjati planove. Ne možeš ne poštuješ prirodu, da ne primijetiš kad netko zagađuje okolinu, ostati nijem, da ne doprineseš okolišu.

Dok je Sunce u Biku ne možeš nikoga da foliraš. Ne možeš lako (il ‘nikako) natjerati nekoga da se predomisli. Ne je “NE”. A Da je “DA”. Vrlo jasno i nepromjenjivo.

Također ne pokušavaj forsiraš bliskost tako što ćeš ući u nečiji hladnjak, otvoriti bez pitanja ladicu, ući bez kucanja. Vrata će ti se otvoriti, iz hladnjaka ti se servirati, sakriveno pokazati – ali se obrati, traži, pitaj. Nikako drugačije.

Dok je Sunce u Biku ne smiješ komentirati tuđu obitelj, odnose u njoj – ma koliko da su ti dobre namjere. Jer ono što nekome pripada – to je njegovo i tu nema mjesta za tuđi nos ni prste ni radoznalost.

Dok je Sunce u Biku ne možeš raspravljaš bez argumenata. Zato očekuj da ćeš biti pitan da obrazložiš svaki svoj stav i mišljenje.

Dok je Sunce u Biku ne možeš ostati nezaštićen. Za sve postoji pokriće, postoji zaštita, protekcija. Postoji ljubav.

Dok je Sunce u Biku ne možeš ostati gladan, ali ni u snu ne bodi vilicom parče iz tudjeg tanjura samo da bi probao.

Dok je Sunce u Biku ne možeš živjeti bez glazbe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK