Magija

Sunce u Strijelcu kvadrat Neptun u Ribama daje iluziju o jačini i autoritetu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sunce u Strijelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama daje iluziju o jačini i autoritetu, daje iluziju ega koji narušava osnovne standarde integriteta. Ovaj aspekt se odnosi na inhibicije ličnosti, često psihološke nesigurnosti, probleme samopouzdanja. Osoba nije sigurna da može ostvariti svoje ciljeve i ambicije. Često je neorganizirana, izgubljena i u potrazi za osobom koja će joj biti sigurnost u životu i oslonac. Osobe s ovim aspektima izbjegavaju konflikte i odgovornosti.

Trenutni aspekt na nebu, aspekt Sunca u Strijelcu i Neptuna u Ribama znači da pokušavamo ideje, maštu, misao o bezuvjetnoj ljubavi da iskažemo kroz kreativnost, nadu, društveno priznanje ili osobni stav. Međutim postajemo zaslijepljeni tom namjerom, pretjerano samopouzdani, zanemarujemo detalje, nismo ustrajni ni principijalni u tome, a što je neharmonično ispoljavanje znaka Strijelca.
Imamo potrebu da budemo jedinstveni i priznati zbog neke više ideje, želimo da naša empatija i bezuvjetna ljubav budu primjećeni. Zbog velike želje za tim može se dogoditi da postanemo sažaljivi, pasivni, suviše emotivni i ranjivi bez razloga, da razočarani napuštamo neku ideju samo zato jer nije prihvaćena.

Osoba s ovim aspektom nema jasne granice, niti pravila. Moguće je da živi u ulozi žrtve, često je zaslijepljena svojim uvjerenjima i obično ne vidi sitaucije realno, već onako kako bi odgovaralo njezinoj ulozi u tom trenutku. Ako žrtva, bit će u svakoj situaciji žrtva.
Ove osobe su zbunjene svojom ulogom u obitelji, kao i karijerom kojom treba da se bave, nemaju jasne standarde i podložne su tuđjim utjecajima, pogotovo oca u obitelji. Mogu postati ekstravagantne, opsjednute nekim idejama i neiskrene, kao i iracionalne, zbunjene i depresivne, pogotovo kada im netko narušava sliku o sebi. Često se odlučuju za manipulaciju ne bi li sakrile nesigurnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK