Sunce u Strijelcu-On se ne opire kraju, on u kraj kao spokoj i mir vjeruje!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Strijelac je čudesan znak. Svakako je najmanje ono što vidite. Zapravo nije vam baš najjasnije što ste vidjeli, njega više doživite nego što ga ikada upoznate. Ostavlja trag bez da tlaka i gravira svoje ime, bez da traži da njegov lik istetovirate na srcu. Njegovo prisustvo je prisutno i kada ode. Darežljivo stavlja pelcere kada je s ljudima, nekad netaktično, izravno, nekad spontano kao usput, ali jeste blagougodan iu svim vremenima, epohama, potreban. Ali to je ono što vi znate o njemu. To je ono što i on zna kako očekujete da ga vidite. To je njegova uloga u životu kada je na sceni, pred drugim ljudima. A kada je sam, on je “na punjenju”. On zna da je ovdje zbog drugih ljudi. On sam sebi nije potreban, i sam sebi najčešće ni ne koristi. Njemu samo treba imati duha i da ga puni redovito, ali mu ne treba i rezon, jer rezon je preko puta u Merkuru i Blizancima, daleko od duha, nepotreban duhu. Ne umije da živi po uputi, reklo bi se. I zato je wonderer, luta i traži, grešnik i svetac, jer nikome nije naudio do sebi. Često ne zna zašto ga ljudi vole. Zašto hoće da se druže s njim. On ne umije da se druži po principu “od danas se družimo / zabavljamo / vjenčamo”, on na sve gleda više bezvremenski, i ako ste mu prijatelj, njegov osjećaj je kao da se družite tisuću godina, bez onog mističnog momenta sljepljivanja, jednostavno i lako. Zato je osjetljiv na traženja, inzistiranja, na ritualna vidjanja jednom tjedno ili vikendom. On ne poznaje formu. Pa opet praštate mu jer nije ga lako naći, i zato je čudesan. I zato sam za njega u onoj playlisti Mobyjevih pjesama za svaki znak stavila One of these mornings. Netko me je odmah na pm pitao “Zašto je Strijelac dobio tužnu pjesmu” ali nisam tada imala vremena da odgovaram pa evo sad. Zato što je Strijelac najtužniji od svih. Njegova tuga je njegova vjera u prolaznost i kraj. On o smrti i kraju misli svakodnevno. Više nego Škorpion koji je samo uzima za protivnika, i sa njom bije bitku. Strijelac ne bije, on joj se prepušta. On se ne opire kraju, on u kraj kao spokoj i mir vjeruje. Kada završi vezu, kada napusti mladost, kada ode od kuće – on se prepušta sa suzom u oku a svijet kaže “Avanturist!” Ali je njegova tuga i zato što će radije pustiti svijet da vjeruje u njegovu avanturu, motherfucker znak, jer vidi da svijet to voli, da svijet to treba, nego da pred njima duboko uzdahne. A kada bi to uradio to bi bio uzdah koji bi se čuo još dugo. I prije pjesme (još jednom jer danas ništa nije u Strijelcu) evo i citata koji to objašnjava, taman toliko da se zamislite i promislite o gore rečenom

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €