Sunce u Strijelcu-On se ne opire kraju, on u kraj kao spokoj i mir vjeruje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Strijelac je čudesan znak. Svakako je najmanje ono što vidite. Zapravo nije vam baš najjasnije što ste vidjeli, njega više doživite nego što ga ikada upoznate. Ostavlja trag bez da tlaka i gravira svoje ime, bez da traži da njegov lik istetovirate na srcu. Njegovo prisustvo je prisutno i kada ode. Darežljivo stavlja pelcere kada je s ljudima, nekad netaktično, izravno, nekad spontano kao usput, ali jeste blagougodan iu svim vremenima, epohama, potreban. Ali to je ono što vi znate o njemu. To je ono što i on zna kako očekujete da ga vidite. To je njegova uloga u životu kada je na sceni, pred drugim ljudima. A kada je sam, on je “na punjenju”. On zna da je ovdje zbog drugih ljudi. On sam sebi nije potreban, i sam sebi najčešće ni ne koristi. Njemu samo treba imati duha i da ga puni redovito, ali mu ne treba i rezon, jer rezon je preko puta u Merkuru i Blizancima, daleko od duha, nepotreban duhu. Ne umije da živi po uputi, reklo bi se. I zato je wonderer, luta i traži, grešnik i svetac, jer nikome nije naudio do sebi. Često ne zna zašto ga ljudi vole. Zašto hoće da se druže s njim. On ne umije da se druži po principu “od danas se družimo / zabavljamo / vjenčamo”, on na sve gleda više bezvremenski, i ako ste mu prijatelj, njegov osjećaj je kao da se družite tisuću godina, bez onog mističnog momenta sljepljivanja, jednostavno i lako. Zato je osjetljiv na traženja, inzistiranja, na ritualna vidjanja jednom tjedno ili vikendom. On ne poznaje formu. Pa opet praštate mu jer nije ga lako naći, i zato je čudesan. I zato sam za njega u onoj playlisti Mobyjevih pjesama za svaki znak stavila One of these mornings. Netko me je odmah na pm pitao “Zašto je Strijelac dobio tužnu pjesmu” ali nisam tada imala vremena da odgovaram pa evo sad. Zato što je Strijelac najtužniji od svih. Njegova tuga je njegova vjera u prolaznost i kraj. On o smrti i kraju misli svakodnevno. Više nego Škorpion koji je samo uzima za protivnika, i sa njom bije bitku. Strijelac ne bije, on joj se prepušta. On se ne opire kraju, on u kraj kao spokoj i mir vjeruje. Kada završi vezu, kada napusti mladost, kada ode od kuće – on se prepušta sa suzom u oku a svijet kaže “Avanturist!” Ali je njegova tuga i zato što će radije pustiti svijet da vjeruje u njegovu avanturu, motherfucker znak, jer vidi da svijet to voli, da svijet to treba, nego da pred njima duboko uzdahne. A kada bi to uradio to bi bio uzdah koji bi se čuo još dugo. I prije pjesme (još jednom jer danas ništa nije u Strijelcu) evo i citata koji to objašnjava, taman toliko da se zamislite i promislite o gore rečenom

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK