Magija

Sunce u vagi-Kada sunce mijenja znak – mijenja se naš fokus!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kada Sunce mijenja znak – mijenja se naš fokus, percepcija. Pa smo dok je bilo u Djevici obraćali pažnju na detalje, sve ono što bi trebalo popraviti, promijenimo, doteramo biti bolje, više se povezivali s tijelom i bili u stanju konstatiramo svoje emocije ako smo anksiozni i uznemireni nego kad smo bili sretni , relaksirani. A sada kad je na početku Vage pa idućih mjesec dana, fokus se mijenja. Zanima nas ljepota, izgled, sklad i harmonija s drugima, suradnja, udruživanje, ovjes i traženje od drugih da nam pomognu (najviše razgovorom) Kao da priznajemo kolektivno da nismo baš kadri da sve na svijetu uradimo sami. Ljudi trebaju druge ljude, a da bismo ih sreli potrebno je udruživanje, upoznavanje, što se opet neće dogoditi ako ne budemo bili viđeni. Pa bilo da smo se dali u intenzivne izlaske i posjete (koje su do sada visile negdje u zraku i za koje nikako nismo nalazili vremena), ili smo otvorili još neki virtualni račun koji će nas predstaviti online zajednici – sigurno je da teško možemo ostati neprimijećeni .

Sunce u Vagi želi da se dopadne. Ono je i samodopadljivo u neku ruku i realno, svatko od nas do sad dobro zna koje adute treba povući, čime da se predstavi, kako da se pojavi, u čemu, s kim / čim, da bi dobio komplimente, osmijeh, potvrdu, priznanje. Zavođenje je zato njegova uža specijalnost. Nonšalantno i spontano zavođenje koje golica i intrigira, ostavlja nas u dobrom raspoloženju jer smo negdje pred nečijim očima zasijali, zablistali. Učestaće razgovori za posao, pa obratite pozornost na javne natječaje – sve to Vaga otvara sada, pogotvoo od 7. listopada kada i Merkur bude u ovom znaku. Sve što se tiče odnosa 1 na 1, razgovora, dijaloga, intervjua za posao ili prvog dejta – otvara se.

Svatko Sunce (u bilo kojem znaku da je) treba publiku, traži aplauz i divljenje, pa dok je u znaku Vage – treba mu podjednako divljenje partnera koliko i svih drugih s kojima ima neku osobnu interakciju, bilo poslovnu ili privatnu. Iako je prva asocijacija za Vagu ljubav, zapravo Vaga kao zračni znak najviše voli pričati o ljubavi, čitati o ljubavi, flertovati, udiše izdiše ljubav oko sebe je šireći kao nešto sasvim lako i nerijetko ostavlja dojam osobe koja o toj slatkoj stvari zvanoj ljubav zna puno. Zato je ovo vrijeme kada su riječi jako važne. Nije dovoljno voljeti ili se osjećati voljeno a to ne reći, ne napisati. Dijalog kao nasušna potreba ovog znaka sada dobiva svoje mjesto i zbog toga je ovo pravi trenutak da u vezi razgovorom postavite stvari na svoje mjesto. Sklad, ravnopravnost spolova, ravnopravnost partnera, zajednički planovi, putevi, poslovi – samo su jedna od tema koje će se množiti. Ali ne zaboravite na dijeljenje. Vaga je onaj znak što sve dijeli na dva. Na pola. Što bez da mu se napomene napravi prostora točno koliko ima za sebe i za drugu osobu. To je makar potreba ovog znaka – biti jednakosti (otuda jasno vam je veza ovog znaka s pravdom, ili u umjetnosti sa simetrijom) pa se zapitajmo koliko ostavljamo prostora drugome, ali i koliko prostora od drugog dobivamo. Je li jednako? Da li je pravedno? To će nam se često vrzmati sad po glavi.

Psihološkim rječnikom rečeno, Vaga je znak koji udovoljava drugima. Zapravo uživa da to radi. Da čini druge sretnim tako što im pruža mogućnost da vide ono što inače ne bi, da okušaju, čuju, protežira druge, a kada je i sama vrlo uspješna umije i da financijama sve to podrži. Život je lijep, i postoje lijepi ljudi, lijepe duše, lijepa mjesta koja je moguće obići i do kojih je moguće stići. Otuda medijacija, menadžerisanje, provodadžisanje i generalno uloga mosta u zviot između dvije strane. Kada je to u pitanju, nema Vage koja nije spojila dvije osobe koje su se poslije bilo vjenčale ili razradile odličan posao. No ona sama u tom silnom spajanju drugih često ostane dugo sama. Jer kao što je svakodnevno u dijalogu sa samom sobom, isto tako je često iu vezi sa samom sobom. Malo po malo postaje točno sve onošto želi druga strana bude. Pogotovo žene Vage. Muškarci imaju problem što su često senzualniji od druge strane i ako druga strana nema strpljenja lako sve završi frustracijom.

Emotivni fokus je na svemu što nas vodi u svijet dobrog raspoloženja, kontakta s drugima, eleganciji, gracioznosti, finoći, ljubaznosti, ljepoti – jer sve navedeno pokreće sentimentalnost, osjećaj zaljubljenosti i svijet osjetila koja sada takodje komuniciraju. Ako Venera kao vladar Bika utječe na radost i slavljenje života obiljem, Venera kao vladar Vage utječe na vaš ormar da se iz njega izbace istrošene, iznošene stvari, i zamjene novim, odnosno da u sebe iu svijet oko sebe unesemo sklad, ljepotu. Vaga uživa u mirisima svega novog osim kada su knjige u pitanju koje imaju šmek i bude romantiku ovog znaka tek ako su stare i ako je papir upio dovoljno raznih aroma.

Romantizovaćemo, nema sumnje. Sunce nas vuče da svijet sada promatramo srcem. Zato se ne iznenadite ako uhvatite sebe da pričate u stihu, da tepate više nego što je uobičajeno, da stavljate šećer u kavu iako pijete bez šećera, gledati stare ljubavne filmove, brižljivije nego inače pakirate poklone, pišete pisma, pažljivo sklapate boje odjeće, da ste u stanju predjete preko, jer tolerancija i parlamentarnosti su ovdje password. Jer, potrebno nam je baš to – slatkoća i osjećaj sinergije sa svijetom u kojem smo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK