Magija

Sunce u Vodenjaku-Prigrlite brilijantni svijet ekscentrične Vodenjaka dok imate priliku!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko u vašem horoskopu ima osobnih točaka ili planeta u znacima Bika, Lava, Škorpiona ili Vodenjaka, a posebno ukoliko su Lav ili Vodenjak vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Ovih dana pružit će vam se prilika da se oslobodite emocija i ogorčenosti, i najzad započnete donositi kvalitetne životne odluke. Životne promjene se odvijaju u ciklusima, ali sve dok ste u kandžama emocija lako vam se može činiti da se nikada više nećete osjećati dobro. Stoga Sunce u tranzitu znakom Vodenjaka donosi prilično umirujući interval tijekom kojeg ćete se najzad osloboditi svih negativnih emocija, ogorčenosti i početi sagledavati budućnost s novom dozom optimizma. Pristup životnim događajima s previše emocija uvijek donosi izvjesnu dozu rizika, i mnogo je loših odluka koje datiraju upravo iz intervala tijekom kojih niste uspijevali razdvojite emocije od racionalnog pristupa događajima. Upravo iz tog razloga je potrebna prednost koju donosi energija Vodenjaka jer moramo učiti na temelju prošlih iskustava, osloboditi se sadašnjosti i prigrliti budućnost.

Iako još uvijek nije čas da u potpunosti okončate ovogodišnju fazu hibernacije, tranzit Sunca iz Jarca u znak Vodenjaka signalizira na svima neohodno pauzu u najhladnijem intervalu godine. Dok se Sunce seli iz zemljanog Jarca u mentalno i društveno aktivni znak Vodenjaka, javlja se potreba da se ponovno povezati sa svijetom. Ukoliko ste predano radili tijekom proteklog mjeseca dok je Sunce tranzitiralo znakom Jarca sada je odlično vrijeme za druženje i sklapanje novih prijateljstava, otvorenog pristupa novim idejama i pokretanje.
Znak Vodenjaka je više intelektualan nego emotivan, stoga budite spremni emocije ostavite u drugom planu, a umjesto toga prihvatite originalnost i neovisan stav, kako biste se uključili u razgovor sa svima koji su spremni vas čuju. Vodenjak je otvorenog uma i uočit ćete kako se najednom munjevitom brzinom krećete kroz ovaj intrigatan ambijent, pa ovaj period provedite ostvarujući svoje najluđe snove. Prigrlite brilijantni svijet ekscentrične Vodenjaka dok imate priliku!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK