Magija

Sunce u Vodoliji- Ideje naviru, napadaju, proganjaju, bombardiraju nas!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ideje dolaze. I to, potpuno neplanirano. Ideje naviru, napadaju, proganjaju, bombardiraju nas i voze svojim brzim vlakovima. Bljeskovi mogućeg izmiješani s intuitivnim i iskustvenim čini da smo spremni za akciju. Bez nekog naročitog plana, jer bitna je spremnost. Plan je uzaludan ako je čovjeka moguće pokolebati. Zato je nepokolebljivost važna. Biti već tamo negdje umom, vizijom a onda se baciti olako na realizaciju koja je zapravo avanturističko prepuštanje slijedu stvari i ne postavljati suvišna pitanja. Jer, ne znam dok ne vidim. Dok ne odem, dok ne probam, dok ne osjetim. Sve ono što je do jučer bilo “A što ako ..?” postaje “Jer tako hoću!” tako osjećam, tako moram, tako mi treba.

No što ako nema vizije, ako ideje ne čujemo kao da su zarobljene u nekoj škrinji, što ako nema tog očekivano uznemiravajuće struje koja nas uzima sebi i vrti bezglavo dok se na kraju ne zateknemo potpuno novi, na novom, negdje daleko ili negdje gdje je drugačije. Dok se nešto ne promijeni. Onda Besne, osipi se šire po koži, crvenila i iritantne manifestacije raznorazne, onda rušimo, razbijamo – jer moram van. Iz ove kože, iz ovog šutnje, iz ove rutine, iz istog. Iz repeticije koja me čini pobješnjelim.
Pa ode na posao i sasvim neočekivano i za sebe (a kamoli druge) da otkaz. Tek tako. Pa stavi pare na klađenje ili kupi 15 lutrijskih listića, iako uopće nije imao na umu.
Pa ode na internet i kupi kartu za Kubu – tek tako. Ili upisa časove vožnje. Ili ode i prijavi ispit o kome uopće nije razmišljala već dugo. Ili ode i oženi se. Ili postavi večeru i reče da odlazi. Ili se preseli jer je slučajno dobio informaciju o nekom stanu koji mu odgovara. Ili ode na pijacu po voće i vrati se sa kucenceto. Ili uzme zamijeniti žarulju i sruši luster. Sruši sebe na ledu, sa stolice, prevrne se, otkotrlja, iskoči, izleti. I to tako vješto da iako ga i dalje boli, pita se bi li ikada mogao taj manevar da ponovi. U letu. A i stvari / predmeti sada lete i prave piruete vrijedne aplauza. Jer sve sada želi slavu i aplauz. Divljenje za genijalnost, za virtuoznost, za posebnost.
Na kraju će reći – trebalo mi je nešto ovakvo da me tresne! Jer nekako, stvari krenuše drugim tokom. Volja se vratila, uzbudjenje poraslo sasvim zadovoljavajuće, nove priče i teme se polako vratiše i razbiše već ustajalu memljivim istu svakodnevnicu.

Djeca sad bježe iz kuće, djeca se bune, pokazuju svoju volju, nameću gdje treba. I mali trogodišnjak propinje se uhvatiti kvaku i šmugne. Kućni ljubimci traže vise slobode, pa znaju da se otrgnu – zato ih pričuvajte. A i veljaču je što se mačaka tiče, lako će sad nestajati makar nakratko, ali sve svojom voljom. Svi sad koriste priliku. Čak i perilica rublja nastoji izadje iz kupaonice, bojler pušta neke čudne zvukove, TV se sam od sebe pojača ili ugasi, računalo nameće svoje. Jer volja radi mimo nas, ona hoće i ona nameće dinamiku i slijed stvarima, da nema pauze ni odmora ni obećane dremke, a poziv ćemo iz lifta pa onda sljedeći iz automobila. Nema stajanja, jer sve je pokret, sve je u hodu usput i leteće. I sve stigosmo i svuda prodjosmo. A prijatelje – ni njih nismo zaboravili, konačno se siti ispričasmo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK