Magija

SUNČEV znak ili PODZNAK u BIKU-Čest je neki duševni nemir, au najgoroj varijanti i živčani slom …

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Smjela planeta u astrološkom polju intuitivnosti, mašte, bolesti, duhovnosti, donosi suočavanje sa strahom od neuspjeha, potrebu da se taj strah pobijedi, kreativno izražavanje, raskid s prošlošću, oslobađanje od kompleksa, potrebu za otvorenim isticanjem sebe i svojih potencijala, tajne ljubavi, žestoke strasti.
Snovi koji se brzo ostvaruju, predvidjačke sposobnosti. Loš san. Nemiran san. Kupnja kreveta ili modifikacije postojećeg. Traženje novog mjesta za krevet. Nesanica. Imat ćete 300 novih ideja. Probajte kanalizirati svoju energiju.
Tranzit Urana kroz vašu 12. kuću može biti ponekad u psihološkom smislu problematičan, jer vam može upriliči neke psihičke tenzije i napetost.Čest je neki duševni nemir, au najgoroj varijanti i živčani slom, što može biti i posljedica rada nekih tajnih neprijatelja ili izdaja .

Svi ti problemi mogu izazvati neke psihosomatske bolesti – daleko bilo! Povećajte opreznos prilikom vožnje ili hodanja po poledici, da ne bi završili u bolnici ili zatvoru.
Lako je moguće da će vas u ovom razdoblju mučiti nemirni snovi ili nesanica. Dok vas muči nesanica mogu vam se javiti neke impresije iz prošlog života ili neke vizije prošlosti.
U boljoj varijanti ovog tranzita, Uran vam najavljuje ulazak u okultne i tajne znanosti, kao i buđenje spiritualnog života. Lako je moguće da vas uhvati želja za odlaskom na neka sveta mjesta, otoka i slično. Možda ćete uočiti u vama neko buđenje nesvjesnog.
Tranzitni Uran će biti u kući Vodenjaka približno sedam godina prije nego prijeđe Ascendant i ponovno uđe u prvu kuću gdje će vam pomoći da nađete načina da izrazite sebe. Dvanaesta kuća pripada svim vrstama institucija i vaš odnos prema nekim institucijama bi mogao biti narušen. Možete doći u bliski susret sa zatvorom, čak i ako sami tamo ne završite, netko vama blizak može. Stvari bi mogle biti reStructuredText Quick tako fino da nitko ne primijeti. Za vrijeme ove faze biće više introspekcije koja će uključiti i razmišljanje o vašoj ulozi u svemiru, premda vi tome prilazite sa malo strpljenja i nedostatkom ustrajnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM