Svadba u obrnutom položaju-Tarot karta za 15 ožujka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira svadbu, brak, gubitak neovisnosti, ugovor, partnerstvo, preuzimanje obveza i obećanja, posao preko partnera- partnerski posao, emotivnu vezu koja prerasta u nešto ozbiljnije- skora ženidba ili udaja, razmirice u braku. Karta se vezuje za riječi- dogovor, obveza, ograničenje, ozbiljnost, integracija, muško i žensko sjedinjenje.
Danas dobro razmislite koja je vaša definicija braka, što on za vas znači i kakvog partnera tražite ili zapravo želite. Možete kroz svoju analizu doći do zaključka kako niste u situaciji-odnosu koja vam odgovara i kako ste možda idealizirali svog partnera ili sam pojam braka. Za one koji su slobodni ova karta ukazuje da dobro preispitaju svoje motive vezane za ulazak u ozbiljniju vezu a kasnije i brak, moguće je da ne razmišljate u pravom smjeru. Danas nemojte “padati” na obećanja i slatkorječive izjave jer bi se moglo uspostaviti da ništa od toga nije istinito. Danas možete čuti vijest o nekom paru koji je pred rastavom ili se rastavio. U nekim slučajevima ova karta može označavati da ste sebe stavili na drugo mjesto- zanemarujete svoje potrebe zbog potreba svog partnera što nikako nije dobro! Otvoren razgovor bi svakako mogao pomoći ali budite spremni na to da je vrlo vjerojatno kako će druga strana pružati otpor! Budite spremni partneru date do znanja u kojoj mjeri ste vezani za njega i što očekujete zauzvrat! U nekim slučajevima ova karta može označavati da niste sretni zbog nečega jer ste na neki način prisiljeni na brak ili na neku obvezu prema svom partneru ili da se trudite ostati u braku a već duže vrijeme osjećate kako vas ne zadovoljava takav odnos. Isto tako možete danas saznati od neke bliske osobe da se priča okolo o vašem odnosu tj. da dosta osoba intrigira kakav je on ili bi se neke osobe rado u njega umiješale što vam naravno neće biti drago za čuti, u svakom slučaju dobro razmislite ubuduće o tome kome se povjeravate! Slobodni- pazite se zavidne osobe koja bi vam mogla danas poremetiti planove, moguće da netko širi laži o vama kako bi vaš potencijalni ljubavni partner imao loše mišljenje o vama. Danas nije dobar dan za poslovne dogovore- razgovore o poslu i poslovnom partnerstvu jer bi se moglo uspostaviti da druga strana nije bila iskrena i da ćete vi biti ti koji ćete na kraju izvući deblji kraj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €