Svadba u uspravnom položaju-Tarot karta za 17 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira svadbu, brak, gubitak neovisnosti, ugovor, partnerstvo, preuzimanje obveza i obećanja, stalan posao, posao preko partnera- partnerski posao, emotivnu vezu koja prerasta u nešto ozbiljnije- skora ženidba ili udaja, ugodno društvo. Karta se vezuje za pojmove- dogovor, obveza na koju pristajemo svojevoljno, ozbiljnost, integracija, muško i žensko sjedinjenje, ceremonija braka, rođenje, duhovni rast čovjeka, osoba koja podržava partnerstvo.
Ako ste nezadovoljni u vezi / braku danas dobro razmislite koja je vaša definicija veze / braka, što to za vas znači i kakvog partnera tražite ili zapravo želite. Možete kroz svoju analizu doći do zaključka kako niste u situaciji-odnosu koja vam odgovara i kako ste možda idealizirali svog partnera ili sam pojam braka. U svakom slučaju pozitivno je da ćete biti napokon iskreni prema sebi i na putu slušati više sebe i radite nešto zbog sebe a ne zbog očekivanja okoline! Za one koji su slobodni ova karta ukazuje mogućnost da sretnu nekoga za koga će se vezati na dulji rok. Za one koji su zadovoljni u vezi i voljeli bi stupiti u brak, ova karta znači upravo to: razmišljate o vjenčanju i moguć je brak uskoro! Danas je moguća neka pozitivna situacija za vas i vašeg partnera u kojoj ćete vidjeti kako se vaš odnos poboljšava. U nekim slučajevima ova karta označava da će osoba za koju ćete se vezati ili vaš partner ako ste u vezi / braku u budućnosti imati više kontakta s inozemstvom-strancima.Ova karta simbolizira i osobe koje zanima vaš odnos- bilo da ste u vezi ili braku , vaš status je nešto o čemu se priča- ako ste u vezi ili braku mnoge intrigira kakav je vaš odnos ili bi se rado u njega umiješali. Danas je dobar dan za poslovne dogovore- razgovore o poslu i poslovnom partnerstvu, druga strana je iskrena i s tom osobom ćete dugoročno profitirati! Ako priželjkujete promjenu posla ili tražite posao, imate sve šanse da ga nađete i to bi moglo biti radno mjesto na kojem ćete duže ostati, koje će vam u mnogo čemu odgovarati! Ako ste u partnerskie-poslovnom odnosu ova karta vam poručuje da bi ga trebalo održavati i nikako ne prekidati! Što se tiče zdravlja ova karta može označavati da se trebate za nešto ili nekoga “vezati” kako bi se vaša situacija poboljšala, npr. za određenog liječnika, instituciju, način liječenja ili prehrane ili trebate popraviti svoj emotivni život da biste ozdravili i trebate biti uporni da bi došlo do vašeg psihičkog a onda i fizičkog iscjeljenja! Karta ukazuje na mogućnost oporavka i regeneracije pogotovo ako imate probleme s tetivama, ligamentima, vratnim dijelom kralježnice, bubrezima, hepatitisom, lupusom, leukemijom i autoimunim bolestima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €