Magija

TAJNO DRUŠTVO vrilu

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nekoliko autora iznijelo je tvrdnje da je tajno društvo Vril – Vril Gesellschaft, ili Loža Iluminata – Luminous Lodge, bilo tajno okultistički društvo koje je postojalo još u prije-nacističkom Berlinu. Berlinsko društvo Vril je zapravo bilo unuštrašnji krug tajnog društva Tula. Također se pretpostavlja da je ovo društvo bilo u bliskom kontaktu s engleskom grupom poznatom kao Hermetički red Zlatne zore. Do danas nije objavljen ni jedan pouzdan dokaz da je tajno društvo Vril ikada postojalo, što i nije čudo s obzirom na njihovu ekstremnu tajnost kakvu su nacisti zahtijevali.
Postoji samo jedan osnovni izvor informacija o društvu Vril, a to je Vili Lej, njemački raketni znanstvenik koji je 1933. godine pobjegao u SAD. 1947. godine Lej je objavio članak pod nazivom ‘Pseudoznanost u Nacilendu’. Odmah nakon opisa ariosofije, Lej je napisao: ‘Jedno od društava je doslovno osnovano prema romanu. Ovo društvo, za koje mislim da se zvalo ‘Društvo za istinu’ (Waahrheitsgesellschaft) i čija centrala se nalazila u Berlinu, posvetilo je svoje slobodno vrijeme potrazi za vrilu. ‘
U knjizi pod nazivom ‘Aufbruch ins dritte Jahrtausend: von der Zukunft der phantastischen Vernunft’ od autora Luisa Pauelsa i Žaka Beržer, objavljenoj u Švicarskoj, takoće se spominje društvo Vril. Iako informacije o ovom društvu zauzimaju oko 1/10 od ukupnog sadržaja knjige koja se bavi različitih ezoteričnim špekulacijama, autori nisu jasno naznačili da li je ovaj dio knjige fikcija ili je zasnovan na provjerljive činjenicama. Nova izdanja na istu temu, desničarskog autora Jana Uda Hollyja, poznatog pod pseudonimom Jan Van Helsing, objavljena su tijekom devedesetih godina 20. stoljeća. Društvo Vril, kako je opisano u djelima ovih autora, ima mnoge osobine koje su karakteristične za teoriju zavjere:

■ Tajne gospodare
■ Bijeg Hitlera i drugih nacističkih dužnosnika iz Berlina na Južni pol
■ Leteće tanjure, tajne nacističke izume i nove oblike energije
■ Vanzemaljce sa Aldebarana

Prema navedenim autorima, društvo Vril je osnovano 1921. god. kao ‘Svenemačko društvo za metafiziku’ sa zadatkom da istraži porijeklo Arijevske rase. Nastalo je kao grupa ženskih psihičkih medija koje je predvodio medij društva Tula, Marija Oršić – Maria Orsitsch iz Zagreba koja je tvrdila da je navodno stupila u kontakt sa arijevskim izvanzemaljcima koji žive na Alfa Tauri u sustavu Aldebaran. Navodno, ovi vanzemaljci su posjetili planet Zemlju i naselili se u Sumeru. Otuda i naziv Vril koji je nastao od drevne sumerske riječi ‘Vri-Il’ što u prijevodu znači ‘božanski’. Drugi medij je bio poznat samo pod imenom Zigrun, preuzetim iz nordijske mitologije. Zigrun je zapravo bila Valkira i jedna od devet Votanovih kćeri.
Društvo je navodno organiziralo vježbe koncentracije u cilju pobućivanja Vril energije i organiziranja svemirskog ljeta Raumflug do Aldebarana. Da bi to postiglo, društvo Vril se udružilo s tajnim društvom Tula i sa sljedbenicima crnog kamena (DHvSS) kako bi se financirao ambiciozni program kojim je bila predviđena izgradnja inter-dimenzionalne leteći stroj bazirane na dostignućima iz oblasti fizike koje su članovima društva prenijeli vanzemaljci s Aldebarana.

1922. god. u Münchenu, Tula i Vril su konstruirali prvi njemački leteći disk JFM – Jenseitsflug maschine ili ‘Stroj s drugog svijeta’ koja je sljedeće dvije godine ispitivana u zračnom tunelu. Projekt čiji je vođa bio V.O. Šuman s Tehničkog sveučilišta u Münchenu, obustavljen je 1924. god., A stroj je razmontirana i prebačena u Meseršmitovu tvornicu u Augsburgu, gdje je uskladištena za potrebe daljnjeg istraživanja. Na temelju ovog istraživanja, profesor Šuman je razvio levitacionu jedinicu koju je nazvao Šuman-Minhen ili SM-Levitator.
Društvo Vril je tvrdilo da su njihovi članovi bili Adolf Hitler, Alfred Rosenberg, Heinrich Himmler, Hermann Göring i Hitlerov osobni liječnik dr. Teodor Morel. Oni su prvotno bili članovi društva Tula koje se priključilo društvu Vril 1919. god. Nacional-socijalistička radnička partija Njemačke – Nationalsozialistische Deutsche Arbeiter Partei formirana je godinu dana kasnije, 1920. god. od strane tajnog društva Tula. Čak je i dr. Kon, koji je pomogao da se dizajnira nacistička zastava bio Tulista. Po dolasku Hitlera na vlast 1933. god. oba društva i Vril i Tula su navodno dobila sredstva države koja su bila namijenjena razvoju programa izgradnje svemirskog broda sposobnog za međuplanetarne letove, kao i izrada letjelice koja bi mogla koristiti u vojne svrhe.
Proizvodnja nove serije ‘Okruglih letjelica’ ili skraćeno RFZ letjelica (RFZ-Rundflugzeug) započela je 1937. god. nakon što je društvo Vril kupilo zemlju u blizini Arado-Brandenburg tvornice aviona. RFZ diskovi 1, 2, 3, 4 i 6 testirani su u organizaciji društva Vril dok je društvo Tula imalo pomoć posebnog tehničkog odjela SS poznatijeg kao jedinica E-IV, a koje je bilo zaduženo za razvoj novih, alternativnih oblika energije. Tula je radila na razvoju zasebne letjelice na tajnoj lokaciji u sjeverno-zapadnoj Njemačkoj koja je od 1935. god. bila poznata samo po imenu Hauneburg. Tijekom proizvodnje, ova letjelica je dobila naziv Hauneburg uređaj (H-Gerat) ali je naziv 1939. god. skraćen na Haunebu nakon što je završen rad na motoru letjelice (Triebwerk). Haunebu I je kratko vrijeme imao oznaku RFZ-5 kada je Tula prebacila eksperimentalni centar iz Hauneburga u Arado-Brandenburg.
Tula Tribverk (Thule Triebwerk) je bio revolucionarni EMG (elektro-magnetsko-gravitacijski) motor poznat i pod nazivom Tahionator 7. Koristio je modificirani Hans Colette Magnetstomaparat (gravitacijsku bateriju na slobodnu energiju) pretvoren u pretvarač koji je bio uparen sa Van De grafovima valnim generatorom i Markonijevim dinamom (rotirajući spremnik napunjen zagrijanom živom). Jednom aktiviran, Tribverk je proizvodio snažno elektro-magnetsko-gravitacijsko polje koje je utjecalo na gravitaciju. Rotirajuće polje je također pokretalo dinamo, što je dovodilo do smanjenja mase na iznimno velikom broju okretaja. Vril je također 1941. god. razvio svoju verziju Tribverka pod oznakom RFZ-7 koja je kasnije preimenovana u Vril-1 Lovac (Vril-1 Jager).
Nakon 1941. god. Hitler je zabranio tajna udruženja zbog čega su Tula i Vril službeno pripojeni SS jedinici E-IV. U ovom razdoblju Vril je postao poznat i kao ‘Lanac’ (Die Kette), što se odnosilo na mentalnu vezu između njegovih članova. Vril je također imao veze s Kanaris iz Abvera, s Anenerbe (SS biroom za okultno) i intenzivno je surađivao s inženjerima iz Arada. I Tula i Vril diskovi proizvođeni su u razdoblju od 1939. do 1945. god. Tula je proizvela seriju Haunebu I-III velikih diskova dok je Vril bio više koncentriran na proizvodnju diskova sposobnih za među-dimenzionalne letove. Do 1944. godine proizveden je Vril 7 ‘Duh’ (Geist), disk sposoban za među-dimenzionalne letove, a također je izgrađen i veliki cilindrični matični svemirski brod dužine 139 m, pod nazivom Andromedin uređaj – Andromeda Gerat.
Specijalna jedinica Luftwaffe, pod nazivom Specijalni biro 13 – Sonderburo, formirana je da bi ispitala čudne zračne fenomene iznad Reicha, ali je neslužbeno imala zadatak da zataška sve izvještaje o letećim diskovima i letećim cigarama. U prosincu 1944. god. njemački pilot koji je letio na Me-262 susreo se s jednim od Andromeda letjelica io tome je izvijestio svoje pretpostavljene. Specijalna komanda 13 je odmah porijekla bilo kakvo postojanje ovakve letjelice. Vril magično oko je bio mitski nacistički uređaj za špijunažu koji je navodno razvijen 1945. god. Priča se da je inženjer Rolf Engel, član Vrila razvio minijaturni elektro-magnetsko-gravitacijski motor i ugradio ga u elipsasto tijelo od lakog metala veličine lubenice. Tijelo je imalo prijemnu antenu, malu televizijsku kameru, oružje i teleskopsku ruku na čijem kraju se nalazila još jedna kamera i mikrofon. Magično oko je navodno moglo po potrebi nestaje i da se ponovno pojavljuje. Ovakva letjelica bi imala vrlo široku vojnu primjenu koja bi obuhvaćala zračno izviđanje, zaštitu podmornica i naročito špijunažu. Dok je glavno tijelo letjelice moglo ostati nevidljivo, teleskopska ruka je mogla spusti kameru i mikrofon u našu dimenziju kako bi prikupila potrebne podatke.
Početkom 1945. god. Rolf Engel je navodno proveo laboratorijska ispitivanja pogona za ovu letjelicu i posvetio se problemu minijaturizacije televizijske opreme. U to vrijeme njemačka raketa Hs-293D je imala TV navođenje, a razvijeni su i prvi prototipovi kompozitnih letjelica. Argus As-292, bespilotna meta pretvorena je u letjelicu na daljinsko upravljanje, opremljenu kamerama. Ove letjelice prošle su neprimijećeno od strane Saveznika i ni jedna nije oborena do kraja rata. Poseban problem u razvoju Magičnog oka predstavljali su među-dimenzijske putovanje i nevidljivost. Ne postoje dokazi da je funkcionalni prototip ove letjelice ikada napravljen. Tvrdnje o sposobnosti za među-dimenzijske putovanje slične su tvrdnjama Vrila da su postigli mogućnost među-dimenzionalnih letova sa svojim Letećim diskovima i Strojem s drugog svijeta. Zbog brzog napredovanja saveznika, Vril je planirao prebacivanje tehnologije u bogatu izvan Europe, osobito u tajnu Bazu 211 na Antarktiku. Pored navedenog, plan evakuacije predviđao je i evakuaciju medija na Andromedu putem među-dimenzionalnih letova. Mediji su krenuli na putovanje u ožujku 1945. god. i od tada im se gubi svaki trag.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM