TEŠKE K’O CRNA ZEMLJA: Žene ovih horoskopskih znakova su najljubomornije

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubomora se javlja u više oblika. Ono na što je ljubomorna neka osoba za neku drugu je smiješno. Sve u svemu ljubomora je uvijek loš izbor za vezu.

Ljubomora narušava komunikaciju u vezi i vodi vaša osjećanja u pogrešnom smjeru. Neki horoskopski znakovi su skloni ispoljavaju ljubomoru i time zaboravljaju da je normalna komunikacija ključ za uspjeh, ne samo u vezi nego i na svakom polju. Sljedeći horoskopski znakovi su skloniji ljubomori:

Bik

Bikovi ulažu puno vremena i napora u vezu, pa zato ukoliko primijete da se nešto čudno događa u vezi, oni to jako teško podnose. Kada bikovi postanu ljubomorni to znači da se događa nešto baš loše čim su oni izgubili povjerenje u nekog tako brzo. U takvim situacijama znaju biti i tvrdoglavi.

Bikovi su i malo posesivni kada se zaljube, pa ukoliko imaju prezaštitnički odnos nego inače znači da su odlijepili za vama.

rak

Generalno, rakovi su sumnjičave osobe. Nije lako natjerati ih da se otvore, ali onda kada se otvore prema nekome, onda su vaši u svakom smislu. Kada postanu ljubomorni oni počinju graditi zid, tako da se ljubomora kod njih ispoljava u prikrivenom obliku. Na početku veze oni su nesigurni, i takvi su sve dok ne postanu sigurni da vam je stalo do njih.

Lav

Zvuči sebično, ali lavovi vjeruju da nitko ne može bolje brinuti o njima nego oni sami, ali dozvolit vam da pokušate brinuti o njima. Oni su uvijek u centru pažnje, jer to je mjesto koje njima regiji.

Kada lavovi postanu ljubomorni, pa čak i malo, to oni ispoljavaju u velikim količinama. Oni su već kraljevi drame, ali kada su ljubomori to dobiva filmske razmjere. Da li je to samo privlačenje pažnje koju tako vole ili ne, lavovi ponekad pretjeruju.

Škorpion

Kada škorpije misle da kod vas nešto ne štima i izgube čak malo povrenja, onda je gotovo nemoguće da vam to oproste iako im dokazujete svoju lojalnost iznova i iznova. Ukoliko imaju makar jedan razlog da posumnjaju da ih varate, njihova ljubomora se ispoljava.

Kod njih se strast javlja u više oblika, pa škorpion neće biti škorpion ukoliko ne ispolji neko snažno osjećanje kao što je ljubomora. Ono što je dobro u toj situaciji jest to da će vam škorpije otvoreno pokazati da u ljubomorne, one nikada ne kriju svoje osjećaje.

Jarac

Za jarčeve, veza je unaprijed osuđena na propast ukoliko krenu da ljubomorišu. Oni jako teško stječu povjerenje u ljude, ali ukoliko im date i najmanji razlog za ljubomoru to će biti samo šlag na tortu. Ukoliko su bili prevareni Raija, jarčevi će očekivati ​​najgore i u novoj vezi. Kod njih je moguće i da u novoj vezi budu ljubomorni bez ikakvog povoda i razloga, samo na temelju predodnog iskustva. Prema njima uvijek budite otvoreni i iskreni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €