Tinejdž HOROSKOP: Biku dajte malo veći džeparac, Ovnove ne provocirajte

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bilo da živite svoje dramom ispunjene tinejdžerske godine ili ste u ulozi roditelja koji žele bolje razumiju mladalačke muke, ovaj horoskop pruža vrijedan uvid u tinejdžersku stvarnost.

OVAN
On će suzdržavati suze i bijes, jer nije primjerno pokazati osjećaje. Hrabrost je ono čime će se mladi Ovan ponositi. Šetnja oblacima je ok, ali sve dok ne naiđe na podsmijeh drugara, tada ume ispoljiti svoju agresivnu crtu. Sport je jedina opcija usmjeravanja.

BIK
Nikad dovoljan džeparac. Njegov tvrdoglav stav teško će bilo tko promijeniti. Ovdje postoji ozbiljan otpr od autoriteta, ali ako mu priđete na suptilan način, pribećiće sugestiji. Taktika.

BLIZANCI
Oni su vječita djeca. Uglavnom su bezazleni, ali umeju biti povodljivi. Njima nije lako nametati volju, tako da i ako se upuste u neke nepoželjne avanture, neće ih dugo držati. Bez pritiska.

RAK
Ovo su uglavnom poslušni maldi ljudi. Rak suosjeća i većinom oni imaju domaće vaspitanje i poštovanje prema odraslima. Po koja čaša više bi bila prolazna faza u nekim njihovim eksperimentima. Lijepa riječ čuda čini.

LAV
I kao djeca Lavovi su rođeni dominirati. Njemu se ne treba suprotstavljati, ali s njim treba komunicirati na visokoj razini. Ako je potrebno povisiti ton, možda će vas i čuti.

DJEVICA
Kod Djevice tinejdžera treba povesti računa o nekim kompleksima koji se mogu javiti u tom razdoblju. Pošto su sklone perfekcionizmu, uvijek će smatrati da su drugi bolji ili ljepši od njih. Samopouzdanje se stječe putem prihvaćanja.

VAGA
Ukoliko njena garderoba nije po posljednjem modnom trendu u stanju je zaključati u sobu i iz protesta ne izađe dugo dugo. Višak kilograma je dovodi do frustracije.

ŠKORPION
Ne postoje tabu, jer inače joj niste ” dosrasli ” i vaš je shvaćanje je zastarjelo. Seksualna edukacija u vidu priče je nešto što je neophodno da bi bile adekvatno usmjerene.

STRIJELAC
On vas i onako ne sluša. Njegovi su snovi izvan ovih prostora, postoji toliko toga da se istraži. Ne očekujte da mu soba bude uredna, on tu i onako samo prespava.

JARAC
Već zacrtana putanja ka uspješnoj karijeri. Jarac upisuje fakultet zbog profita ne zbog afiniteta. Poštivat savjete starijih, ali primijenit sopstven izbor.

VODENJAK
Zaprepastiće vas svojim idejama i vizijama. Vodenjaka treba pustiti da prođe svoj put. Ne trudite se da razumijete njene poteze. Iznenađivaće vas iz dana u dan.

RIBE
Mlađi pripadnici ovog znaka uglavnom u tom razdoblju proliju ocean suza pokušavajući shvatiti svrhu postojanja. Uz veliku ljubav i podršku, oni mogu postati stabilni ljudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €