Tjedni horoskop: 15 do 22 prosinca 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN
Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za promjene. Disciplinovano i strpljivo pristupiti partneru, jedino ćete na taj način izbjeći tranzite koji najavljuju mogućnost nekog preokreta koji može značiti čak i prekid veze.

BIK
Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Na sve to partner vas tlaka, pa vaš nezadovoljstvo može eskalirati na potpuno pogrešan način. Koliko god da ste izazvani, odgodite reakciju i prešutite.

BLIZANCI
Stavljate ružičaste naočale i dozvoljavate sebi utonuti u carstvo mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi vjerujete da su u pitanju ljubavni signali.

RAK
Dajete sebi više prostora da preispitate put kojim idete. Voljena osoba pokazuje male signale da se nešto bitno u njoj mijenja. Te male promjene jestu naznaka onoga što dolazi. Kako god da se postavite, na pragu ste razdoblja tijekom kojega će se vaš ljubavni život bitno promijeniti.

LAV
U središtu pozornosti su obiteljski odnosi, bilo da se radi o vašoj ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što se od vas očekuje, ali ovog puta niste sigurni je li vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vrijeme posvetili sebi, daleko od svih pa i od najbližih.

DJEVICA
Skloni ste tajnim ljubavnim prepiskama. Ipak, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje jer ćete biti razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbjeći neugodne aspekte koji mogu vam zakompliciraju polje ljubavi.

VAGA
Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitirali na partnera postoji velika šansa da krizu koja može biti kratkotrajna produbite i na taj način i produžite. Uz pomoć jednog prijatelja vratit ćete optimizam, iako realni problemi i dalje ostaju neraščišćeni.

ŠKORPION
U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate riješiti. Odlično funkcionirate kada ste pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, slijedi vam osjetan energetski pad. Prvi na udaru vašeg nezadovoljstva biće vaš partner.

STRIJELAC
Pažnja je usmjerena na situaciju koja se događa u krugu vaše obitelji. Moguće su i neke prisilne promjene na koje ćete vi, htjeli to ili ne, morati reagirate. Skloni ste preuveličavanju problema, zato dvaput promislite prije nego nešto odlučite.

JARAC
Paralelno s uzlaznom putanjom koja oslikava vaš profesionalni život, emotivni odnosi postaju sve nestabilniji. Voljena osoba je pod tenzijom, a moguća je i dodatna neugodnost ukoliko počnete s pravdanjem. U fazi ste potpunog verbalnog nerazumijevanja.

VODENJAK
Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili nesigurnost. Prije nego što to opet učiniti, preispitajte sebe što vam je važnije, vlastita gordost i sujeta ili krajnji cilj od kojeg ste odustali.

RIBE
Opterećeni ste ljubavnim životom. Voljena osoba ne uspijeva isprati kaotičan tempo u koji ste, u posljednje vrijeme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razriješite na vrijeme, prerasti u ozbiljan sukob.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €