TJEDNI HOROSKOP: 30 travnja-7 svibnja 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

LJUBAV: Blaga nesnalaženja biće povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete se probuditi. Imat ćete osjećaj da ste povezani s cijelim svijetom, a to će na vas djelovati poticajno. Emotivni odnosi razvijat se u pozitivnom pravcu.

KARIJERA: Dobit ćete očekivane odgovore. Sad možete raditi mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U usporedbi s drugima oko vas, vi ćete djelovati sigurno i stabilno. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Prošetajte na čistom zraku.

BIK

LJUBAV: U društvu svoje najdraže osobe vi ćete vjerojatno nalaziti utjehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.

KARIJERA: Unatoč naporima, vi ćete osjetiti blagi pad interesovanja za posao. Pokusavacu obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji dio radnog tjedna. Sve ostalo bit će vam pomalo dosadno, a uz to morat raditi žestoko.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Nađite pet minuta samo za sebe.

BLIZANCI

LJUBAV: Kako nedjelja bude prolazila, primijetit ćete da sve bolje komunicirati se osobama suprotnog spola. Pored toga, bit ćete vrlo atraktivni i poduzetni. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće zadovoljni.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na temelju kojih mogu procijeniti vaš zasluge. Neki će dobiti lijepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnete još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Ne pretjerujte u užicima.

RAK

LJUBAV: Vjerojatno ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osjetiti privlačnost prema osobi koja je mlada ili koja će im unijeti veliku svježinu u život. Oni u dužim vezama bit će vrlo kreativni i odlaziće zajedno na vrlo zanimljiva mjesta. Dosta će pričati.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Tko radi u spomenutim profesijama, imat će sve više posla. Svi ostali postat će pravi zabavljači na radnom mjestu.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Humorom prevazilazite prepreke i brige.

LAV

LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagodbe učinit će da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slijediti.

KARIJERA: Volite uspjeh više nego prosječnost, ali ovih dana ipak ćete morati odradite i neke dosadnije poslove. Oni su temelj za nešto više, pa ne filozofirajte oko toga. Budite vrijedni kako samo vi znate, a rezultati će već doći kasnije.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Ista mjerila vrijede za sve.

DJEVICA

LJUBAV: Većim dijelom ove nedjelje vladat će opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše osobno neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati utjecaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Trošić na lijepe stvari.

VAGA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se dobro zabavljati i biti bez pritiska da nešto mora postići. Otuda ćete zaista uživati ​​s partnerom. Spontanost koja će se razviti među vama biće dobrodošlo osvježenje. Samci će uspješno zavoditi druge.

KARIJERA: Vjerojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog nego lošeg.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Budite ono što jeste i predstavite se u najboljem svjetlu.

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi većini ljudi s kojim dolazite u kontakt. U takvim okolnostima možete bolje osvojiti nečije srce. Ako ste još sami, doterajte se i izlazite. Oni u vezama bit će potpuno svjesni da je njihova ljubav jaka. Uživat.

KARIJERA: Vjerojatno ćete odlično prosperirati u financijskom smislu. Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni materijalnim postignućima, ali svijet pustolovina i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoljeti.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Idite za svojom intuicijom.

STRIJELAC

LJUBAV: Većinom ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan biće sjajno, a drugog nikako. Najbolje se da se ovog drugog dana osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posljedica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati ​​zadano bez previše pitanja.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Boravak u prirodi bi vas osvježio.

JARAC

LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primjećivati ​​u emotivnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Ovo je prolazna faza kroz koju bolje prolazite s humorom.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš kut gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizirajte. Duh vodi tijelo, ali tijelu nekad treba pauza.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Vježbajte tehnike relaksacije.

VODENJAK

LJUBAV: Pred vama je nedjelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživjeti i postati toliko bogat da se u prvom trenutku možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s radošću.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti posao. Budite otvoreni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslijediti bit će vam novi motiv za daljnji rad u budućnosti.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

RIBE

LJUBAV: Male brige u privatnom životu kompenzovaćete dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će pobjeći u svoj posao ili društvo prijatelja i tamo ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu zanimaciju. Puno ćete pričati sa svima.

.
KARIJERA: Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatit da oni nisu do kraja izraženi i iskorišteni. Tražit ćete načine kako ih uklopite u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.

ZDRAVLJE & amp; SAVJET: Budite svjesni sebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €