Magija

Tjedni horoskop od 06:06 do 2022/6/12.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan- Imat ćete raznovrsne i zanimljive kontakte tijekom tjedna. Može vam se dogoditi nenadano profesionalno usavršavanje i napredak na poslu. Uporni ste, borbeni, samo unesite malo taktike, ne brzajte i bit ćete na dobitku. Kućni, obiteljski život ste zanemarili i činite najbliskije tužnima. Kuća vam dođe kao hotel. Prespavate i idete dalje, niste svjesni koliko povređujete ukućane. Glava vam je u poslovima. Neće ni to vječno trajati a kući se morate vratiti. Da li će vas itko sačekati tamo, ovisi o tome kako se odnosite prema njima. Ovo vam je upozorenje. Budite pažljiviji prema obitelji da ne bi ostali bez nje!

Bik – Novac trošite kako stigne. Morate biti malo mudriji i uložiti u nešto što će vam biti od značaja a ne samo u hranu i piće, štedite malo. Nisu kuća i stomak sve na svijetu. U poslu budite malo mudriji. Privalačićete pažnju suprotnog spola u čemu vi uživate kao iu flertu. Ako sve prihvaćate kao zanos, šalu, možete se lako izgubiti i zaljubiti, igrate se s vatrom htjeli to ili ne. Ako ste slobodni ovo će biti odlično, ali ako ste zauzeti a igrate se, uletećete u vlastitu mrežu i zaljubit se, a to možda ne želite. Ne igrajte se ako niste spremni ostati u igri do kraja!

Blizanac – Svaka inovacija vas privlači, svemu pristup dijete kada nešto vidi prvi put, radoznalo i oduševljeno. Šteta što vam se pažnja ne zadrži duže na nečemu jer imate odlične potencijale za napredovanje i učenje. Pokušajte se zadržite na jednom mjestu i posvetite punu pažnju nečemu što vam se nudi prvi put. Emotivno ste također radoznali, prošlost pokušavate ostavite iza sebe i svakoj novoj situaciji pristupati s otvorenim srcem. Odlično, važno je da ste poćeli odlazite od prošlosti, ne vraćajte joj se ako možete, to bi bila pogreška.

Rak – Emocije će vam biti prisutne svuda. U razgovorima gdje treba da ste poslovni, odmjereni, vama treperi srce i iz vaših usta izlaze razne priče. Odlazite od teme da bi se nakon nekog vremena vratili i poentirali. Rasipate energiju na ono što vas muči na mjestima gdje to nije predviđeno. Progutajte knedlu, zaustavite maštu, riječi, suze ako krenu … bar na radnom mjestu. Imat ćete razne pozive za druženja, izađite družite se, smijte, uživajte. Srce radi i bez vas. Dajte tijelu i mozgu oduška ne pritišćite ga uvijek i svuda. Partnerski odnosi su i dalje u stagnaciji. Pokušajte nešto promijeniti. Nije dovoljno samo pričati i biti kraj nekoga samo kada je potrebno. Budite uvijek.

Lav – U ovom tjednu moguća poslovan realizacija nekog ranije započetog posla. Ovo bi vam moglo donijeti financijsku sigurnost a i javno priznanje. Ono na što trebate obratiti pažnu su razgovori, tu ćete imati poteškoća. Spremite se i budite šarmantni, diplomatični, donekle i ponizni da bi se sve ostvarilo. Poniznost je za vas nepoznata riječ, ali ako nešto želite i ako vam je potrebno morate i to biti. Odglumite, to umijete savršeno raditi. Emotivno imate također nerazumijevanje u komunikaciji s partnerom. Ako vam je stalo do te osobe slušajte je. Razumite i njezine potrebe i možda želju promijeniti nešto kod vas. Razgovarajte iako vas to zamara, niste sami u priči. Ako vam nije stalo ostanite kakvi jeste. Epilog vam je jasan. A vrijeme ide.

Djevica – Često vam se događa da izgubite pravac u svim vašim analiziranje a samim tim se bavite sekundarnim stvarima a primarne ostavite za kasnije i izgubite ritam. Ovo je tjedan u kojoj morate primarne situacije da održite u smjeru u kojem trebaju ići. Ostavite sitničarenja. Materijalna isplativost će biti samo ako se ne razbacujete na sitnice već se usredotočite na suštinu. Postoji mogućnost suradnje s inozemstvom. Ne razmišljajte, grabite. Emotivna situacija vam je – koliko vam se da toliko vraćate. Stalo vam je do partnera ali ste u fazi mjerenja emocija. To samo vi umijete i nitko više. Mjerite, kad izmjerite vratite isto. Ni manje ni više. Ako vama tako dobro uživajte!

Vaga – Ne možete isplanirati vrijeme. Poslovi se nižu, morat mnogo i to odjednom, a nigdje plana. To vas čini nervoznima i nepristupačnima. Naporna i nepredvidiva radni tjedan, što prije to prihvatite bit će vam lakše. Pokušajte spremiti unutarnji mir jer ga izvan sebe nećete imati. Skoro ništa neće ovisiti o vama. Svi će vas cimati za rukav. Emotivno ste nesigurni iako to ne pokazujete. Sumnja je u vama. Niste sigurni ni u svog partnera ni u sebe a nemate želju ni razgovarati o tome. Možda je i bolje tako. Prolazan osjećaj, ne dajte mu da vas nadvlada. Potreban vam je odmor, sjedite bar tijekom dana u neki kafić, naručite piće i odmorite se na kratko. Isključite mozak i gledajte u prolaznike, prirodu …

Škorpion – Tjedan koja će biti obilježena glavoboljama, točnije migrenama kod većine pripadnika ovog znaka. To će vas činiti nervoznima, i bez glavobolje nervoza vam sleduje. Uslijed toga, sem što ćete sebi biti nepodnošljivi, mada vama to ne smeta, i drugima ćete dizati tlak., Bilo na radnom mjestu ili kod kuće. Netipično za vas, ali u ovom tjednu sve promatrate površno, uopće vas ne zanima što je ispod površine. Nemate ni živaca ni vremena. Imate oscilatorne emotivne napade u sebi pa se sukladno njima i ponašate. Čas se svađate, čas plačete, smijeha skoro nigdje. Nekako ste izgubili sebe. Sve je to prolazno, samo ne donosite nagle odluke u bilo kojoj situaciji i sve će biti u redu.

Strijelac – Ponovo ste trn u oku na radnom mjestu zbog svoje isrkenosti i naivnosti. Ponekad previše pričate i vjerujete svima. Nikako da naučite da to ne radite. Manje pričajte čak i kad ste u pravu jer ne dijele svi vaše stavove i mišljenja i to će vas skupo koštati, počevši od neugodnosti pa do premještanja na drugo radno mjesto. Oni koji rade u privatnom sektoru neće imati problema. Također poslovi s inozemstvom će odlično ići. Emotivno partnerski odnosi su u rezgovorima, da ne kažem pregovorima. Vi želite vašu slobodu i zaboravljate na druge. Ako ste s nekim u vezi Ispoštujte to ili voditi avanture koje najviše volite!

Jarac – Prihvaćate se poslova koji nose rizik u sebi. Potreban vam je izazov da bi reagirali jer vas učmalost ubija i uspavljuje. Previše ste se ubrzali, puni ste energije, kao da bi pojeli dane. Grizete sve jer vam to treba a samim tim idete ka sigurnijoj budućnosti. Riskirate sada da bi kasnije bili stabilni. Samo malo usporite, ovo je jedna od vaših faza kada ne možete biti mirni i kada najčešće pravite pogreške. Vodi vas strast a ne razum. Isto tako ste gladni i ljubavi. Trebate svakodnevna akcija i ritam, bilo kakva dešavanja koja nisu vezana za sjedenje. Ne jurite partnera ako nije u istom raspoloženju kao i vi, samo ćete nabijati obostranu nervozu. Idite sami bilo gdje, bilo s kim, iživi svoje potrebe, ne tjerajte partnera.

Vodenjak – Imat ćete par poslovnih kombinacija. Morat ćete odlučiti koju da prihvatite i koja će vam donijeti veću materijalnu podlogu. U jednoj od njih će biti i vaš prijatelj. Poznati ste po tome da su prijatelji za vas neprisnokoveni i da uvijek idete u njihovom smjeru. Pokušajte isključiti emocije i realno sagledajte situacije i poslove koji se nude. Bitno je gdje ćete imati bolja primanja a ne prijateljstvo. Mislim da sam ovu sugestiju džabe napisala, ali sam bar pokušala. Emotivno će vam se približiti osoba koja ume lijepo, duhovito i mnogo pričati, zanimljiva u svakom pogledu a vam to i treba. Uživajte, pričajte i pokušati ne postanete ortaci prije nego počnete vezu kao što umijete.

Ribe – unosiće malo živosti u radno okruženje, makar sa cvijećem da vam bude ugodnije. I dalje se ne mirite s mišljenjem većine već tražite svoje kanala za rješavanje poslovnih zadataka. Ne plivate u masi, već sami. Iako vam zamjeraju da ste asocijalni, vi tjerate svoje. Jedino funkcionirate kada radite onako kako osjećate, i onda nemate pogrešaka u poslovanju. Samim tim privlačite pažnji mada je ne želite ali vas netko gleda upravo onako kako želite. Na vama je da primijetite tko je to i da toj osobi pružite šansu, ali poslije radnog vremena i izvan radnog mjesta. Vidite što hoće i dobro razmislite možete li odvojiti posao i emocija da kasnije ne bi imali problema, prvenstveno sa sobom i poslom koji vam je potreban a potom i sa okolinom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM