Tjedni horoskop od 1. 1. do 7. 1. 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Potrudite se da se posvetite karijeri. Mislite na planove koje imate. Potrebno je mnogo vremena da se bitne stvari realiziraju, ali je sada vrijeme za postavljanje nekih temelja za cijelu godinu. Ako nemate ideju kako da brže radite, radite po planu koji imate. Bitno je da ne odustajete. No, imajte na umu da ove nedjelje možete imati probleme s tehnikom. Ne odbijajte pomoć kolega na poslu.

Bik
Imate dosta ideja na čiju realizaciju dugo čekate. Potrudite se da se usmjerite na ostvarivanje ciljeva, budite praktični. Novi kontakti Vam mogu biti od pomoći. Suradnja sa ženama će biti bolja nego s muškarcima, pa je bolje da muškarce zaobiđete ako je moguće. Moguć je kraći put tijekom tjedna.

Blizanci
Posao mora biti na prvom mjestu, ali jako ste rasijani i napeti. Najviše se brinete zbog novca i nekih stvari koje je trebali kupiti. Proračunajte sve pažljivo. Pokušajte biti odgovorniji što se tiče novca. Posvetite se poslu, kako biste misli usmjerili na rad. Strastveni ste, ali možda će se neka osoba iz prošlosti javiti, pa razmislite je li pametno da se viđate s nekim tko budi loša sjećanja. Zauzeti, ne kvarite vezu nepromišljenim potezima.

rak
Pričljivi ste i odlično raspoloženi. Usmjerite se na pozitivne ljude, gledajte da se okrenete suradnji s kolegama. Ako ste imali dobru suradnju s nekim ljudima prije, mogli biste opet da se dogovorite oko svega. Ne treba mijenjati suradnike, naročito ne sada kada Vam ide dobro. Bitno je da se do petka sve završi što radite, pa onda krenite s novim stvarima i pazite na rokove. Sve ovisi ove nedjelje od drugih ljudi. Imajte strpljenja.

Lav
Imate dosta posla, osobito ćete morati se uozbiljite od polovice tjedna. Bitno je da ne budete negativni, nego da imate pozitivniji pristup radu. Ovaj tjedan bi bilo dobro da napravite plan rada za cijelu nedjelju, da biste mogli bolje da se organizirate. Poštujte rokove. Ne raspravljajte se s partnerom oko sitnica, ako ste u vezi.

Djevica
Ne zapostavljajte svoj privatni život zbog obveza. Ako niste uspjeli neke stvari učiniti prošle nedjelje, završite ih ove. Usmjerite se na sadašnjost, ne treba nikako da Vas grize savjest zbog kašnjenja, dajte svoj maksimum. Dobro bi bilo da se bavite sportom. Tijekom vikenda provedite više vremena s prijateljima.

Vaga
Posvetite se obitelji. Fokusirajte se na pomoć drugima i izađite nekom u susret. Ne moraju svi raditi ono što ste zamislili. Potrudite se šetate više, da ne sjedite samo u kući, jer će pažnja biti usmjerena na privatni život, više nego na poslovni.

Škorpion
Ovaj tjedan ste komunikativniji nego inače. Možda ćete konačno otići na neki put koji ste planirali odavno, posjetite rođake koje odavno niste vidjeli, pročitajte knjigu koju niste dovršili. Pokušajte ne odlažete obveze. Nemojte biti tvrdoglavi, slušajte savjete bliskih ljudi.

strijelac
Konačno će se pažnja sa privatnih problema usmjeriti na posao i novac. Radite više, trudite se, sve to biti uspješno. Sada je vrijeme kada se cijeni ustrajnost i upornost. Ne odustajte od svojih ciljeva. Ne opterećujte se problemima koje ne možete riješiti.

Jarac
Opet ste nervozni zbog novca. Ne opterećujte se oko troškova, nego raspodijelite pravilno novac i platiti troškove koje morate. Potrudite se da ne sjedite kod kuće, provedite više vremena u prirodi. Mogući su sitni novčani izdaci. Bit ćete pričljiviji i bolje raspoloženi od vikenda.

Vodenjak
Potrudite se da se posvetite sebi, planirajte malo bolje svoje vrijeme, okrenite se ka budućnosti. Napeti ste, ali ne morate se preforsirate na poslu. Bavite se nekom fizičkom aktivnošću. Ovaj tjedan završite sve započete poslove, ne odgađajte ništa za sljedeći tjedan.

ribe
Konačno ćete se okrenuti druženju. Obveze ćete staviti u drugi plan. Nije dobro da se ove nedjelje opterećujete planiranjem i radom. Isplanirajte vrijeme da možete odradite sve što se mora i provesti više vremena s obitelji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €