Magija

Tjedni horoskop od 14:03 do 2022/3/20.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan – Do sredine tjedna sva vaša poslovna nastojanja ka uspjehu neće ići. Upirete iz petnih žila, a sve se ponavlja, kvari, jednostavno ne ide. Komunikacija vam je loša na svim poljima. Nemate objašnjenja i sve što mislite da kažete, svede se na – zato što ja tako kažem i gotovo. Tijesno je i vama samima s vama. Tlak u grudima. Živci napeti. Od sredine tjedna malo olakšanje. U svakom slučaju, ne donosite negl i ishitrene odluke, pazite što pričate, pišete. Pazite da ne gubite stvari … Očekuje vas susret ili poziv od osobe koju niste dugo vidjeli. Ne bih rekla ugodno podsjećanje, ali svakako prilika za razgovor i možda razjašnjenje nekih stvari iz prošlosti. Bit ćete svakako emotivno ganuti.

Bik – Vaše raspoloženje se kreće od lucidnog, romatničnog do bijesnog. Ne krijete ništa. Širite energiju vaših raspoloženja oko sebe. U vašem delanju se osjeća svaka emocija. Na vas dolazak proljeća baš ima utjecaja. Promjena vremena se ogleda iu vašoj svakodnevnici. Na trenutke euforično sretni, sve možete i hoćete, u sljedećem vam se plače a onda ste bijesni što se tako osjećate. Vani je sunce a vi zarozani. Vaš bijes zna biti neugodan i popraćen neugodnim riječima. U emotivnim vezama idete iz krajnosti u krajnost. Od totalne ljubavi, predavanja dušom i tijelom do sitničarenja i analiziranja svake sitnice. Nedjelja je vaš dan u kome ćete uživati ​​maksimalno da vam se može pozavidjeti.

Blizanac – Moguća realizacija ideja i poslova koje ste započeli. Saslušajte mlađu osobu u svom okruženju, može vam pomoći na obostrano zadovoljstvo. Ne očekujte sve odmah, biće tu komplikacija, vraćanja, smišljanja poteza. Ne posustajte i suzrdžite se bijesnih ispada. Mogli biste pokušati ne kasnite bilo gdje da krenete. Vama je na štetu. Ovo je klizav razdoblje u kojem je sve moguće. Dobro promislite, konzultirajte tu mlađu osobu. Uspjeh ne bi tebao da izostane, mada ćete na njega pričekati. Vaša veza / brak u ovom tjednu biće uspješna i zadovoljavajuća. Sloboda koju dajete jedno drugom vas veže sve više i jače.

Rak – Novac u ovom tjednu odlazi od vas nevjerojatnom brzinom. Malo za hedonizam malo za obveze. Kako god, neplanirani troškovi koji će vam istanjiti novčanik. Ovo je povoljan period da uplatite neko putovanje za odmor. Imate i dalje obiteljske probleme iz kojih ne vidite izlaz. Pokušajte se ne nervirate jer će to još potrajati. U ovom tjednu vaš ljubavni i seksulani život imaju primat. Uživajte u ljubavi i seksu s tajnim ili javnim ljubavima. Trebate ova vrsta uživanja da bi se opusitili. Dakle, uplatite putovanje i uživajte u čarima koje ljubav čine ljubavlju. Zamijenite svakodnevicu maštanjem, što vi odlično radite, lakše ćete je obavljati i uživajte u slobodnom vremenu za stolom iu krevetu s nekim!

Lav – Niste dobro odigrali u prošlosti i sada plaćate dupli danak. Kredit ne dižite ni slučajno! Nećete ga moći otplatite a da ne uletite u još veće dugove. Preispitujete vaš partnerske odnose. Ljubaznost i rječitost vam ne manjak u komunikaciji s ljudima. Unesite to u vašu svakodnevicu. Budite fini i ljubazni u radnom okruženju, kod kuće. Trenirajte volju da vi to možete i dobit ćete više u svim segmentima nego što se nadate. Molba opet, ako niste išli prošle nedjelje, ove idite liječniku. Zdravlje vam može biti ugroženo, učiniti nešto na vrijeme. Provjerite osnovne stvari. Moguć romatničan neplaniran sastanak s neobičnom osobom.

Djevica – Vaša svijest se buni pod navalom brzih odluka koje morate doneste. To nije vaš stil. Vi sve morate isplanirati, praktično i smisleno. Ovoga puta se od vas očekuje brza reakacije. Obratite pažnju što vam govore, dobro pročitajte što je napisano. Oslonac potražite u iskustvu. Nije ovo toliko novo, samo je drugačije plasirano. Bazirajte svoju odluku na temelju starih iskustava. Samo tako nećete pogriješiti. U ovom tjednu obiteljsko okruženje vam prija i ono vam je potrebno. Moguće pomirenje sa starom ljubavi. Oživljavanje emocija koje su samo zaćutale ne i otišle zauvijek. Na vama je odluka prihvatiti ili ne ovakav razvoj događaja oko pomirenja. Mogućnost je tu. Astrološka opcija je crna ili bijela. Ili ćete se roditi ponovo ili zakopati do kraja. Sredine nema. Prijatelji ne možete biti to upamtite.

Vaga – Mirniji razdoblje u obiteljskom okruženju. I vaše misli su usmjerene ka poboljšanju odnosa u vašem okruženju. Radnih kojoj ćete se osećeti rasterećenije, slobodnije, željni ljubavi i mira. Ono što pružate to će vam se vratiti. Pokušajte ne ulazite u konflikt s majkom ili osobom koju doživljavate kao majku. Dobro razdoblje za ispoljavanje vaših umjetničkih sklonosti u radnom okruženju. I ne samo u poslu, razdoblje u kojem vaš instančan ukus može doći do izražaja. Provodite sukladno mogućnostima što više vremena u prirodi, parkovima. Godit će vam zelenilo koje se budi i osjećate se kao novi. Materijalna situacija i dalje nestabilna.

Škorpion – Vaše reakcije su kontradiktorne u odnosu na vaše misli. Reagujete sporo dok su vam misli brze. Nedostaje vam sklad. Emotivno tjelesni nesklad. Možda vas tijelo svojim nereagovanjem opominje, zaustavlja. Poslušajte svoje korake. Radnih kojoj vam se isprepliće staro s novim. Moguć povratak na stari posao, poziv za novi. Kvote na vidiku, odluke na vama. Astrološki gledano staro je bolje i sigurnije. Poznate staze, predvidive u koje možete unijeti novine. Nije vrijeme za rizike. Ipak odlučite sami. U obiteljskom okruženju moguće laži i nesporazumi. Vi ćete to vašim detektivskim umom najbolje riješiti. Moguća alergija na neku kemijsku supstancu ali ništa strašno. Saznat ćete na što ste alergični i to je sve.

Strijelac – Stara ljubav, prošla veza se pojavljuje i očekuje vas neugodan razgovor. Ne morate slušati, okrenite se i idite, zalupite vratima opet. Ako ne želite ne može vas nitko natjerati na to. Prošlosti i jeste mjesto u zaboravu. Mislim da niste od onih koji će trpjeti i slušati ono što ne želite. Radnih kojoj ćete teško obavljati svakodnevne poslove. Vaše tijelo posustaje i umara se. Povećajte unos vitamina moguć pad imuno sustava i virusna ili bakterološka oboljenja vezana za grlo. U obiteljskom okruženju vas očekuje mir kao u dobra stara vremena. Finasijijska situacija nije za pohvalu. Platite obveze u banci da ne biste imali problema s kamatama. Pokušajte u ovom tjednu da odmarate što više možete.

Jarac – Početak tjedna će vam donijeti slobodan izbor u korištenju vašeg novca. Imat ćete dan za trošenje i opustite se i uživajte u tim trenucima. Nendano će vam se pružiti prilika da kupite nešto što odavno želite i dobivate priliku za to. Usrećite se. Osjetljivi na nepravdu, u ovom tjednu ćete imati priliku, nažalost vidjeti još jednu. Pokušajte se ne miješate već iznađu neki indiretktni način da je ispravite. Bit će pametnije da ne budete akter u toj priči. Po vas bolje. Možda nije sve onako kako izgleda. Pomozite samo onome tko traži pomoć od vas. U ovom tjednu je bolje da tako postupate. U emtovinim vezama stabilnost i miran period. Svakodnevica i posao će vam biti stresnija nego uobičajeno s mnogo riječi. Vi ste po prirodi strpljivi, ostanite takvi i gledajte samo svoja posla.

Vodolija- oscilatornih raspoloženja za ovaj tjedan. Doduše vama je to i svakodnevno. Ali ovaj tjedan će dobiti to od vas odnosno vi od nje. Dijapazon rekacija i raspoloženja od euforičnog smijeha, tuge, dijeljenja pravde, do bijesa. Turbulentna emotivna tjedan u kojem ćete biti sto posto živi. Na poslovnom planu moguće proširenje radnog prostora, biznisa, klijenata. Vraćanje na stare pozicije s novim poslovima. Osobni dohodak neće nešto mnogo biti uvećan ali ćete se osjećati dobro jer se nešto pokreće i događa. Za veći novac ćete malo pričekati ali će i on stići. U obitelji nije sjajna situacija. To je upravo ono što mijenja vaša raspoloženja. Zato vam je posao spas i bijeg od za sada nerješivih problema u kući. Pokušajte spoznate strpljenje da bi vas spasilo. Nema drugog puta nego laganog.

Ribe – Kasnite u svemu. Odšutite ili slažite na kritike koje vam budu upućene. Istina ova tjedna nije na cijeni u vašem poslovnom okruženju. Vaš emotivni balans če biti malo poljuljan sredinom tjedna. Preosjetljivi ste i mnogo toga prihvaćate osobno. Ne bi trebalo. Naučite se odvajanju bitnog od nebitnog. Ne tražite se svuda. Ovoga puta nemate razloga za brigu. Vaš partner ima loš dan i to je sve. Izvjestan je neplaniran obrt u vašem materijalnom polju. Morate platiti račune jer su moguće opomene. Koje će vas baciti u očaj. Pozjamite novac i platiti svoja dugovanja. Učinite vaš kućno okruženje ugodnim sitnicama koje će svima pa i vama prijati. Buket cvijeća sa pijace, staro vino, razgovori. Potrudite se ovoga puta vi da svima bude lijepo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK