Tjedni horoskop od 18. 12. do 24. 12. 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Mogući su problemi s partnerom ili sa suradnicima. Prilično ste ambiciozni i hoćete da sve bude po Vašem. To ove nedjelje nije lako izvedivo. Druga polovica tjedna će biti bolja za posao, za završavanje nekih bitnih zadataka. Bitno je da imate takta i da se prilagodite drugima. Moguć kraći put. Što se ljubavi tiče i dalje ste skloni avanturama i želite više slobode ako ste u vezi.

Bik
Nervozni ste na poslu. Ne možete sve da postignete da odradite na vrijeme. Suradnici ili klijenti Vas nerviraju. Razmislite kako to riješiti. Ne miješajte privatni i poslovni život i ne opterećujte partnera tim problemima. Pazite što radite s novcem, mogući su povećani troškovi ove nedjelje. Trošite ga pametno.

Blizanci
Nervira Vas novčano stanje jer smatrate da možete mnogo bolje. To ne možete sad promijeniti, ali porazgovarajte s drugim ljudima i potražite neki savjet. Moguć je stres u vezi. Nemojte sve svoe probleme pričati partneru. Od polovice tjedna će komunikacija svakako biti mnogo bolja, čim Merkur krene izravno. Ako možete surađujete s osobama koje nisu iz Vašeg mjesta to je svakako preporuka.

rak
Jako ste pozitivni, iako Vas drugi nerviraju. Mlad Mjesec ove nedjelje Vam pomaže započeti stvari koje ste odavno planirali. Ne bacajte ništa, od 23:12 su dobri aspekti. Imate velike planove. Vidite konačno pozitivne promjene u životu. Potrudite se kroz rad to dokažete, a onda ćete biti zadovoljni na svim poljima. Osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život. Ne vraćajte se na stare probleme ako ste u vezi.

Lav
Početak tjedna Vam nije naklonjen, ali se potrudite da sredinom tjedna odradite stvari koje su jako bitne. Budite ambiciozni i biće bolji priljev novca. Ne nervirajte se ako morate platiti račune ili neke obveze koje morate, biće ipak sve bolje od vikenda. Obiteljski problemi mogu Vas prilično opterete.

Djevica
Kupite neke nove stvari za kuću, a neke stare izbacite i napravite bolji prostor za život. Potrudite se rasporediti novac na sve što vam je potrebno i da ugodite sebi i voljenoj osobi. To je jako važno. Pazite se u prometu. Sada nije vrijeme ni za kakve nove poslovne poteze, ni za kakva potpisivanja, odgodite to za narednu nedjelju kada će Merkur, vladar Djevice, krenuti izravno.

Vaga
Ne može baš sve da bude kako ste zamislili. Potrudite se da se okrenete ka radu jer ćete tako biti sretniji. Ne nervirajte se zbog partnera, nego se usredotočite na poboljšanje veze. Niste sigurni gdje ide sav novac koji zaradite, pa počnite pišete troškove. Neočekivani troškovi su izvjesni. Moguće je neko kraće putovanje a dragim osobama ili bar planiranje puta tjedno. Bez obzira na sve, jako ste komunikativni i lijepo raspoloženi.

Škorpion
Moguć malo bolji priljev novca. Potrudite se da budete entuzijasta na poslu. Ne zapostavljajte sebe i fizički izgled. Jako ste komunikativni. Budite ljubazni prema drugima. Imate višak energije i trebalo bi da se bavite sportom. Partner se pomalo osjeća zapostavljenim, a ako niste u vezi, postoji mogućnost za nešto ozbiljno u drugoj polovici tjedna.

strijelac
Pokušajte odložite neki put koji imate za neki bolji period. Sada prištedite novac. Nemojte biti nervozni zbog toga, ali ima bitnijih stvari od zabave. Odmarajte se tijekom vikenda. od 21:12. će Vam konačno ‘svanuti’ jer Saturn izlazi iz vašeg znaka poslije 2 i pol godine i bit će Vam ovo mnogo bolja nedjelja nego sve prethodne ove godine.

Jarac
Budite pozitivni. Idite kod frizera ili na masažu. Potrudite se da se usredotočite na uživanjeIdite na neki kraći ili duži put, prijaće Vam. Posjetite rodbinu koju niste odavno vidjeli. Krenite da završavate sve stvari jer kada Saturn uđe u Vaš znak 21:12. poslije 29 godina onda ćete iamti manje vremena za sebe, a usredotočit se na obveze i nećete moći birati više što možete ili ne. Obveze će se same nametati.

Vodenjak
Nervirate se zbog posla početkom tjedna, ali opet, očekujte priljev novca sredinom tjedna. Budite ljubazni prema drugima, a prijatelji Vam mogu dati odlične savjete. Ostvarenje novih ideja je moguće, ali uz pomoć drugih. Neka muška osoba na poslu Vas jako iritira, ali sa ženama je suradnja jako dobra. Okrenite se ka njima i sve će biti kako treba.

ribe
Prištedite malo novca. Potrudite se da ne rasipate sve na stvarni koje Vam stvarno nisu jako potrebne. Budite prijatni prema drugima. Konačno prestaju sve poteškoće koje ste imali na poslu godinama, i možete krenuti dalje, da radite i da lakše napredujete. Bolje razumijevanje s partnerom očekujte od vikenda, kada Merkur krene izravno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €