Magija

Tko sam ja? -Pitanje koje je vjerojatno mučilo čovječanstvo!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

“Tko sam ja?” Pitanje koje je vjerojatno mučilo čovječanstvo još od samog osvita civiliza cije i koje je do dana današnjeg ostalo najteže od svih ljudskih pitanja. Ponu | eni odgovori kretali su se od svetih do profanih, od složenih do jednostavnih, od znanstvenih do romantičnih, od političkih do individualnih. Ali, umjesto da ispitujemo mnoštvo odgovora na ovo pitanje, hajde da bacimo pogled na vrlo poseban, suštinski proces koji se zbiva kada se osoba zapita, i potom pokuša odgovoriti na pitanja, “Tko sam ja”, “što je moje istinsko sopstvo? “,” Koji je moj osnovni identitet? ”

Kada vas netko upita, “Tko si ti”? i vi pokušate mu pružite razuman, iskren i manje više opširan odgovor, što, u stvari, vi
činite? što se odvija u vašoj glavi dok se time bavite? U prvom redu vi opisujete sebe u mjeri u kojoj ste sami sebi poznati, au taj opis ulazi većina važnih činjenica, i dobrih i loših, vrijednih i bezvrijednih, znanstvenih i poetičnih, filozofskih i religioznih, koje ste usvojili kao bitne za vaš identitet. Možete, primjerice, pomisliti:
“Ja sam jedinstvena osoba, biće obdareno određenim sposobnostima; ja sam mio, drag, ali ponekad i grub, ljubazan, ali ponekad i namrgo | en; ja sam otac i odvjetnik, ja uživam u ribolovu i igranju basketa … “I tako se nastavlja lista vaših osjećaje i misli.

Ipak, u pozadini čitavog postupka uspostavljanja identiteta odvija se jedna, reklo bi se još bitnija radnja. Kad odgovarate na pitanje, “Tko sam ja?”, U stvari se doga | a nešto vrlo jednostavno. Kada opisujete, objašnjavate ili čak iznutra doživljavate svoje “ja”, vi zapravo crtate, svjesno ili nesvjesno, mentalnu liniju ili granicu oko svog polja iskustva, pa sve ono što je unutar te granice doživljavate kao “ja” ili ga tako nazivate, dok sve što je izvan nje doživljavate kao “ne-ja”. Vaš identitet, drugim riječima, u potpunosti ovisi od toga gdje ćete povući tu graničnu crtu.

Vi ste ljudsko biće, a ne stolica, i to vam je poznato zato što svjesno ili nesvjesno povlačite liniju razgraničenja izme | u ljudi i stolica, i shodno tome ste u stanju prepoznati svoj identitet kao ljudski. Možda ste uz to i vrlo visok čovjek, za razliku od nekog tko je nižeg rasta, ali vi na taj način povlačite mentalnu granicu izme | u visokog i niskog, i tako pois tove čujete sebe s “visokim”.

Dolazite do saznanja “ja sam ovo, a ne ono” opisujući liniju razgraničenja izme | u “ovoga” i “onoga” i tako prepoznajete svoju istovjetnost na “ovim”, odnosno neistovetnost na “onim”. Prema tome, kada kažete “ja”, vi povlačite liniju razgraničenja izme | u onoga što jest i onoga što niste. Kad odgovarate na pitanje “Tko sam ja?”, Vi jednostavno opisujete ono što je unutar te granice. Takozvana kriza identiteta javlja se onda kada ne možete odlučiti kako ili gdje povući liniju. Ukratko, pitanje “Tko si ti?” u stvari znači “Gdje postavljaš granicu?”

Svi odgovori na pitanje, “Tko sam ja?”, Nepogrešivo proizlaze iz osnovnog postupka povlačenja linije razgraničenja izme | u jastva i nesopstva.

Kada se glavne granične crte jednom iscrtaju, odgovori na to pitanje mogu dobiti vrlo složenu dimenziju – znanstvenu, teološku, ekonomsku – ili mogu ostati na vrlo jednostavnom i nerazvijenom stupnju.

AH, bilo koji mogući odgovor ovisi od prvog povlačenja granične crte. Najzanimljivija stvar u vezi s granicom jeste | a se ona može mijenjati i da do toga vrlo često dolazi. Ona se može ponovno povući.

U izvjesnom smislu, osoba može načiniti novu kartu svoje Duae iu njoj pronaći područja za koje nikad nije slutila da postoje, da su uopće dostupna ili poželjna. Kao što smo vidjeli, do najkorenitije promencmape, odnosno prekrajanja granica dolazi prilikom iskustva vrhovnog
identiteta, jer tada osoba proširuje granice svog identiteta do te mjere da u njega uključuje čitav univerzum. čak možemo reći da se ovdje granice sasvim gube, jer kada je osoba poislovećena sa “skladnom cjelinom”, više nema vanjske i unutarnje, te tako nema ni gdje da se povuče linija razgraničenja. “

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM