Trigon-harmoničan aspekt, jer ukazuje na intuitivno korištenje vlastitih potencijala ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Trigon 120º-Ovo je vrlo harmoničan aspekt, jer ukazuje na skoro intuitivno korištenje vlastitih potencijala. Ovdje nema konflikta, niti prilagodbe. Međutim, zato što je osobi sve olakšano, mnoge stvari uzima zdravo za gotovo. Ona je svjesna primjerice da je talentirana ili da je voljena, ali ne želi ništa poduzeti po tom pitanju. Takva situacija joj se čini kao prirodna i nema potrebu da je mijenja.

Često se događa da se osobe s mnogo trigona uopće ne ostvare u životu, iako mogu imati sjajne umjetničke talente. Trigoni osiguravaju podršku u kriznim situacijama, nešto čime se osoba instinktivno vodi kada joj je teško. Međutim, zato što ovaj aspekt za sobom nosi lijenost, događat se da u kontaktu s drugim planetarnim aspektima osobi donese nemoral i iskrivljenu percepciju, pogotovo kada je u pitanju Neptun. Naravno svaki aspekt ovisi o svijesti planeta. Trigon sa Neptunom može od osobe napraviti patološkog lažova, a može i sjajnog redatelja ili fotografa, ovisi kako se aspekt koristi.

Ovaj aspekt se odnosi na olakšavanje, podršku, suradnju, fleksibilnost i slobodu koju osoba ima u onim poljima koji su aspektom povezani. Iako se ovaj aspekt odnosi na harmonično ispoljavanje i sretne okolnosti, tradicionalno se smatrao nepovoljnim, jer donosi lijenost i neangažovanje.

Neki astrolozi smatraju da ovaj aspekt ima prirodu Jupitera, s obzirom da donosi dobrobit i blagostanje, smatra se još i božijim darom i odnosi na sve ono što osoba obavlja bez ikakvog napora. Ali upravo zato što nema napora, nema ni motivacije.

U onim kartama u kojima nedostaju trigoni, osoba ima problema s postizanjem mira, svadljiva je i često ulazi u sukobe. Najbolja kombinacija je kada je rad trigona potaknut motivacijom kvadrata ili opozicije, jer tako osoba zbog napetosti u kojoj je, bira najdostupniji i najučinkovitiji alat za sebe, a što je predstavljeno trigonom. Na ovaj način osoba spoznaje i svoje nedostatke i prednosti i uči se kako s onim što joj je dato riješi izazov koji je pred njom. Orbisi za ovaj aspekt variraju od 8º do 12º.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €