Magija

Trobroj u numerologiji

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Poruke koje primamo kroz brojeve mogu biti vidljive na raznim mjestima, i vrlo važne za nas ako ih uočimo. A ako se uzastopno ponavljaju tada bi možda bilo dobro da se zaustavimo i, “pročitamo” poruku koju nam šalju – jer brojevi nositelji poruka i pismo.
111,1111
Broj koji ukazuje da su vaše misli povezane s početkom novog ciklusa u vašem životu. Promjene koje planirate simboliziraju novu fazu. Pažljivo preispitujte svoje misli i potrudite se, misliti samo na ono što želite realizirate, a nikako ne na brige i strahove. Ovaj brojčani niz znači da se pred vama otvaraju nove mogućnosti i vaše misli rekordnom brzinom postaju stvarnost. Započinje materijalizacija.
222,2222
Ovaj trobroj potvrdjuje da ste na pravom putu, da se krećete u dobrom pravcu. Nastavite u istom smjeru. Vaše svježe posijane ideje počinju rasti, nemojte prestati ih zalijevate i dohranjuje, i one će ubrzo izbiti na svjetlost, tako da ćete uvidjeti dokaze njihove materijalizacije. Drugim riječima – ne odustajte, na samo PET MINUTA PRED ČUDOM! Ubrzo će se pojaviti i vi ćete se uvjeriti u rezultate svoje manifestacije. Njegujte pozitivne misli, koristite afirmacije, i nastavite s vizualizacijom.
333,3333
Simbol ukazuje da su vaši Duhovni vodiči suglasni s vašim mislim a i osjećajima, i može se interpretirati kao Kozmičko “Da” na pitanja koja imate ili ideje koji su aktualne u vašim životima. U vašoj blizini su se okupili “majstori”, i oni žele znati da vam nude svoju pomoć, ljubav i pratnju. Prizovu IH ČESTO U POMOĆ, NAROČITO kada oko sebe viđate kombinacije broja 3. U najpoznatije uzvišene majstore spadaju Isus, Mojsije, Marija, Quan Yin i Yogananda.

444,4444
Znak Duhovnih vodiča koji signifikuje neslaganje s vašim idejama i osjećajima i može se interpretirati kao Kozmičko “Ne!” na pitanja koja imate ili ideje koji su aktualne u vašim životima. Okruženi ste Anđelima koji vam potvrđuju svoju ljubav i podršku. Nemojte se bojati preusmjeravanja koja vas očekuju, jer vas okružuje pomoć Andjela!

555,5555
Kada vidite ovaj signal ideja koja će promijeniti život se upravo pojavila u vašim mislima – može vam se svidjeti ili ne, svejedno je. Duhovni vodiči vas vas obavještavaju da slijedi promjena na vašem životnom putu i da je vrijeme da se i vi mijenjate sukladno tim. Započnite da se usklađuje s novim dogadjajima. Nove događaje ne treba uzimati kao “pozitivnu” ili “negativnu” promjenu, jer su sve promjene sastavni dio životnog toka. Možda je ova promjena odgovor na vaše molitve, i zato u sebi i dalje njegujte viziju i osjećaj osobne ravnoteže.
666,6666
Vaše misli su izvan balansa, ipreterano ste usredotočeni na materijalni svijet što je posljedica duhovnog ili emotivnog nesklada. Označava nejasnoću misli, ne biste trebali nastaviti s tijekom misli. Ovaj numerološki niz zahtjeva da svoje misli ravmomerno rasporedite između neba i zemlje. Kao u slavnom “ukazanju na Gori”, Anđeli vas navode tome da se fokusirate na duh i služenje, i da vjerujete da će vaš materijalne i emocionalne potrebe biti pravovremeno zadovoljene.
777,7777
Anđeli vam aplaudiraju – ČESTITAMO, sjajno našpredujete! Signal koji ukazuje da ste kompletirali stadij učenja. Lekcija je naučena. Ovo je pokazatelj spoznaje i postignuća, savladali ste ono što su Duhovni vodiči željeli naučiti o svom životu. Ne zaustavljajte se u marljivom radu i znajte da VAŠ SAN POSTAJE STVARNOST! Ovaj broj je vrlo pozitivan znak, koji najavljuje da vam iu budućnosti slijede čuda.

888,8888
Jedna životna faza se približava svom kraju i ovo je znak upozorenja – potrebno je da se pripremite. Ovaj numerološki niz može ukazati na zaključivanje emocionalne, poslovne ili faze odnosa. Ovaj da na kraju tunela će se pojaviti svjetlo. Znači da je urod dozreo, ne čekajte sa žetvom i uživajte u njoj! Drugim riječima ne odgađajte put prema svojim snovima ili radost zbog plodova svojih djela.

999,9999
Okončanje. Ovo je simbol okončanja duže faze u osobnom ili globalnom smislu. Vaše misli u trenutku u kojem ste uočili ovaj simbol ukazuju da njima okončava životnu fazu. Ovo je kraj važne faze vašeg osobnog ili cjelokupnog života. Također, to je poruka potvrde službenicima svjetla, koji se bave liječenjem zemlje, koji znači: “Bacite se na posao, jer ste potrebni Majci zemlji!” Dovršenje!
000, 0000
Jedinstvo sa svemirom. Vaše misli su u savršenom skladu sa svemirom. Ovaj znak ukazuje da ste savršeno usklađeni s aktualnim globalnim utjecajima. Određena situacija obišla puni krug.
BROJEVI 2 i 1
Brojevi se mogu pojaviti u kombinaciji 2 i 1, na primjer 212 ili 112. Naše misli su kao sjemenke koje započinju proces klijanja. Možda ste ugledali dokaze da se vaše želje ispunjavaju. To znači da se stvari odvijaju i da će se odvijati željenim smjerom. NE GUBITE VJERU!
BROJEVI 6 i 1
Brojevi 6 i 1, primjerice 611 ili 661, podstuču da i dalje usmjeravati svoje misli ka nebu i oslobodite se briga o materijalnom.
611 znači Get pomoć za ono što vas u ovom momentu iritira ili ljuti!
BROJEVI 626
Brojevi 6 i 2, na primjer 622 ili 662 – na vidiku se pojavljuje duga ili ostvarenje nečeg novog!
BROJEVI 114
Brojevi 1 i 4, primjerice 114 ili 144. Anđeli vas ozbiljno upozoravaju da se držite vlastitih misli. Savjetuju vas da nešto poželite, jer ste u situaciji da se vaše misli trenutno materijaliziraju.
411 znači – potrazi važne informacije koje su vam u ovom času neophodne
brojevi 707
Brojevi 7 i 0, primjerice 700 ili 770. Svim srce se predajte onom što radite, izravno od Boga koji vam dodjeljuje pohvalu za intelektualni, duhovni i fizički posao koji ste obavili. Na svom sadašnjem putu pomažete sebi i mnogim drugim ljudima, i od vas se traži da nastavite s odlično obavljenim poslom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM