Magija

Ulazak Sunca u znak Strijelca je pod utjecajem kvadrata koje će Sunce formirati sa Neptunom u Ribama …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nakon dubokog preispitivanja na razini Škorpiona, ulazimo u fazu preispitivanja pomoću apstraktnog mišljenja

Ovo se posebno odnosi na pitanja, koja su povezana s našim ambicijama, egom, identitetom i svijesti o sebi, a sve u cilju da se osjećamo živim, odnosno da živimo život “punim plućima”. Sunce predstvalja naš pogon ili “pogon za životom”, koji treba da radi punom parom tako što se u Strijelcu povezuje s vanjskim svijetom i nadilazi granice fizičkog i materijalnog. Razapeta strijela koju drži Centaurus, uperena je prema gore, nebu i univerzumu, što je najvažnija orijentacija Strijelca, a to je odvojiti se od “ovozemaljskog” i povezati se s višim stanjima svijesti, apstraktnim mišljenjem, višim ciljevima, vizijama i idealima. Za nekog ovo može biti i početak postizanja neke filozofije života, koju će vatreno i oduševljeno propagirati, objavljujući svoju istinu drugima, jer to je način da se ojača duhovna osnova ka čemu Strijelac teži.

Velika je potreba i za slobodom i putovanjima, jer se granice ličnosti nadilaze, nakon izlaska Sunca iz znaka Škorpiona. Ova želja za putovanjima, ne mora se izražava na konkretan način, jer putovanje je važno, ali ono može biti i apstraktno, proučavajući kulture i filozofiju života. Biti “povezan” sa Suncem u Strijelcu, znači biti ispunjen nadom i bezbrižnom vjerom u budućnost. Zato i danas, kada je čovjek pritisnut brigom za materijalnom egzistencijom i preživljavanje, ne smije nestati pozitivan pogled u budućnost i nada da će biti bolje. Sunce u Strijelcu podiže posrnule, hrabri obeshrabrene, ulijeva nadu tužnima i budi u nama nadu i vjeru u čovjeka. S njim ništa nije izgubljeno i ništa nije nemoguće, jer su za njega granice koje pritišću i ograničavaju čovjeka, uvijek promjenjive. Zato iu teškim vremenima Sunce u Strijelcu uvijek ide dalje, veselo i puno optimizma i entuzijazma. Ono u ovom znaku predstavlja sve nastupe i govore, koji ulijevaju nadu i koji imaju pozitivnu poruku i prolaz Sunca kroz ovaj znak, traži od nas postizanje svijesti o sebi i pronalaženje mjesta u većoj cjelini. Zbog toga, možemo simbolično reći da je ovo “poziv za putovanja”, putovanja u kojima ustvari prevazilazimo i pomičemo granice, izlazimo iz tabu tema, obiteljske tradicije, intimnih i bliskih veza, koje nas stavljaju u neki položaj ovisnosti, jer osjećaj slobode za Sunce u Strijelcu je neprocjenjiv. Ovdje se žrtvuju osobni interesi u korist dalekih i tuđih, sjedinjavajući se s duhovnim i društvenim vrijednostima i to je taj idealizam Strijelca.

Ulazak Sunca u znak Strijelca je pod utjecajem kvadrata koje će Sunce formirati sa Neptunom u Ribama. Ovaj aspekt ima utjecaj do kraja prosinca. Možemo lako biti uhvaćeni u mrežu laži i samoobmana, ako se povežemo s nekim idealima i lako možemo biti zavedeni od vođa nekih duhovnih pravaca. Ovo je simbolično aspekt lažnih gurua, proroka, duhovnih učitelja, ali i lažnih optimističnih poruka, koje dolaze od vođa, lidera i onih koji su na moćnim pozicijama. Samozavaravanje unosi kaotičnost u organizaciju, remeti jasne planove, iscrpljuje energiju i slabi volju. Od 10. prosinca do 18. prosinca, Sunce u Strijelcu formirat povoljan aspekt sa Jupiterom u Lavu i ovo je dobar aspekt, ali posebno za one koji su već ostvareni, uspješni i koji se povezuju s nekim višim idealima da bi prvenstveno zadovoljili svoj ego, ponos i položaj. Ako je istina da “para na paru ide”, onda je ovaj izraz tipičan upravo za ovaj aspekt, pa onaj tko ima jedan automobil može imati i dva, onaj tko ima dvije kuće može imati i četiri, onaj tko je sjedio u dva upravna odbora može sjediti u pet, onaj tko je bio protežiran od moćnih i bogatih imaće još veću protekciju. Sve vrijeme Jupiter u Lavu je u kvadratu sa Saturnom, a Jupiter je i dispozitor Sunca u Strijelcu, pa nezaposleni, oni koji su u dugovima do guše, bolesni, siromašni, zabrinuti, zatim uplašeni od neizvjesne budućnosti i dalje nemaju vjeru i nadu u dobro i bolje. Međutim, oni koji zaista imaju jasno određene ambicije, kao i oni koji “pucaju na velika vrata”, pod uvjetom da su oslobođeni prošlosti, predrasuda i strahova, mogu povoljno iskoristiti ovaj aspekt u smislu ekspanzije i povoljnih prilika prvenstveno za sebe, zbog Jupitera u lavu.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM