Urnebesan HOROSKOP: Saznajte kako se koji znak PONAŠA DOK JEDE BUREK!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Masna, fina poslastica koju možete naći u svakoj pekari, au koju je srpski narod zaljubljen! Da, da … riječ je o bureku! Jeste li se ikada zapitali kako se koji horoskopski znak ponaša dok uživa u svakom zalogaju ove popularne hrane? Vjerujte nam, oduševićete se kada saznate!

BLIZANAC
Prije svega, Blizanac će pažljivo osmotriti burek koji je poručio. Platit će ga, a tek će onda shvatiti da to, ipak, nije ono što je želio pojede. Međutim, slijeganjem ramena pokazat svoju ravnodušnost ka takvom izboru i burek pojesti u dva nestrpljiva zalogaja! Sve vrijeme će, samo ako se u blizini nađe neki slušatelj, jadnika terorizirati pitanjima o povijesnom značaju dotične poslastice za narod na Balkanu kao i potencijalnim varijacijama u receptu bureka za opće blagostanje i mir u svijetu.

DJEVICA
Pedantne Djevice će prije nego što dobiju burek prvo osmotriti je li tanjurić dovoljno čist, blista li escajg i da li poslastica ima propisane dimenzije. Iznijet će vam pravi način da se pojede jedan takav burek, a ako slučajno osporite to što ste čuli, dobit ćete bujicu kritika na način na koji vi to radite, ali i na mnoštvo drugih stvari: nepravilan klik na daljinski kojim palite TV, preglasno istresanje nosa i na to da konstantno drugima ukazujete na pogreške. Djevice jedu burek sa pola litra jogurta.

RIBA
Biće krajnje razočarani što burek ne izgleda kao mali dvorac iznad oblaka o kome bi mogli maštaju dok ga jedu. Naravno, nos će im biti potpuno umazan, ali to neće ni primijetiti sve dok ih netko ne opomene. Zatim, vraćeni iz svoje maštarije, pogledom će vam izraziti svo nezadovoljstvo i težinu svijeta koja im leži na grbači. Ako nastave da vas “smaraju”, pojedite im burek – to će ih zaboljeti, kao da ste im opalili šamar.

OVAN
Njegov slogan je sljedeći: “Nije važno kako jedeš burek, nije važno ni da li imaš burek, važno je kako izgledaš dok jedeš burek.” I stvarno, kažete li mu da burek nikad nitko nije jeo tako slatko kao Ovan, biće na sedmom nebu. Jede burek i ne voli jogurt … Nevjerojatno!

LAV
Lav će svima jasno dati do znanja da je njegov burek najveći! I na teatralno Skroman način će skrenuti pažnju svim prisutnim na tu činjenicu koju je upravo otkrio, praveći se da mu je to jako neobično, ali što je tu je – svi vi “luzeri” morate ispaštati. Lavovi su u fazonu “Hajde da ga mjerimo!”

VAGA
Vaga nikad ne uzima burek ako ga prethodno dobro ne usporedi sa svim ostalim koji se nalaze u tepsiji. Ostaće vjerna svojoj tvrdoglavoj procjeni sve dok (zamalo) ne ostane bez bureka. Shvatiće da upravo to što ima čast pojesti posljednji burek pozitivno doprinosi njenom društvenom statusu i daje joj prestiž. One bi naručile tri komada, samo da izaberu najljepši.

BIK
Pravo pitanje nije je li burek ukusan, nego koliko košta. Ako cijena iole neprihvatljiva, pojest će pogačicu. Ali, ako cijenom burek zadovoljava, uživat će u svakom zalogaju. Prethodno će ipak pojesti i pogačicu, ali samo da tu “rugobu” ne gleda na tanjuru.

VODENJAK
Vodenjak će najobičniji burek pokušati dočarati što je ekstravagantnije moguće. Ići će do te mjere da će vam vjerojatno ispričati priču kako se netko blizak njoj ugušio jedući burek dok je padao iz aviona. A kad ga pogledate u čudu praviće se kao da nešto s vama nije u redu i da priča ima savršen zaplet. Za Vodenjaka bi bilo super da postoji burek u obliku disko kugle i svijetliti u mraku.

RAK
Emotivnost ovog znaka je taman tolikog raspona da će burek zalijevati suzama jer je osoba koja je burek poslužila nije pogledala s vedrinom kakvu je Rak očekivao. A na pitanje je li možda nezadovoljan burekom, samo će proliti nove suze, jer zaboga, kako ste mogli pitate tako nešto. Ne daj Bože da mu ispadne burek iz ruke … Katastrofa tipa “idem da se roknem”.

STRIJELAC
Ne voli burek! Izrod kakvog nema u svijetu.

JARAC
Jarac će sebi postaviti cilj da nađe najbolji burek u gradu u podne 2019/11/25. godine i taj cilj će ostvariti. Neće se hvaliti vlastitim postignućima, ali ako ga netko upita da li ostvaruje svoje ciljeve, burek bi mogao navesti kao anegdotu. U suštini žderu k’o polarni medvjedi.

ŠKORPION

Prvo će vam objasniti da voli burek i da ga iz nekog razloga treba jesti, a onda će vam navesti mnoštvo bolesti koje izaziva njegovo konzumiranje. Uglavnom vole filozofiraju, a na kraju im je tanjur uvijek prazan!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €