Magija

Vaga / Djevica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ascendant “Djevica”, je u određenoj suprotnosti s Vašim znakom Vage. Naime, prava Vaga voli život, zadovoljstva koja on nudi, i to bez velikih obveza, dok je Djevica uvijek zabrinuta nad svojom egzistencijom. Zbog podznaka Djevice, može se reći da se dosta dobro snalazite u životu, bez velike galame i ni nalik na nekoga ko mnogo traži.

– Zavodljivost, strpljenje, mjera, simpatija, samokontrola, metodičnost, ravnoteža, sklad, želja za otvaranjem i voljno zatvaranje – sve su to odlike Vaše psihološke kombinacije Vaga – Djevica. Ali suprotnost ovih dvaju znakova uočljiva je u svim sferama Vašeg života. To je prouzročilo da Vam unutarnji život bude umotan u zaštitni omot, tako kontrolirati svoje impulse i uvjeravate se u dobru zasnovanost svake radnje prije nego je se prihvatite.

Također, može se uočiti i rascepljenosti izmedju optimizma i pesimizma, idealizma i realizma, između osjećajnosti i pretjerane kritičnosti. Zbog toga možete biti prilično komplicirani u svakodnevnom ophođenju s drugima, čime ćete, svakako, često nailaziti na nerazumijevanje okoline. Vaš podznak Vam daje diskreciju, Vaš šarm djeluje tek na drugi pogled, ponekad previše konformista, Vi ipak vodite računa o tome što će drugi reći (iako to možda ne pokazujete), i taj strah moze inhibirati Vašu prirodnu kreativnost. Ni previše voluntarista, a ni obrnuto, Vi volite prije svega učinkovitost. Znajući da izbjegnete zebnju sutrašnjice, razvit ćete vlastiti ukus za konfor i sigurnost za kojima ceznete, jer su, Vam kao osobi neophodni.

Utopije rijetko iskušavaju Vašu, prilično razumnu, prirodu, obuzetu stabilnošću i razumijevanjem – ipak, ludi snovi Vas privlače i plaše u isto vrijeme. Ponekad bi i sami da se promijenite, ali, teško se rješavate svojih navika i više volite kontrolirati tijek svog života. Potajno ambiciozna, Vaša priroda često ne uspijeva zadovoljiti svoje prohtjeve, spriječena blokadama koje sama sebi stvara. Sigurno je, međutim, da je riječ o jednoj blagoj prirodi, punoj razumijevanja, tako da ostaje humana i otvorena u neophodnoj mjeri da bi ispoljila ono najbolje u sebi …

Iako naginjete ka ekscentričnom načinu života, sreća se za Vas, izgleda, krije u jednostavnim stvarima. Ako želite pronaći, trudite se da ne podlegnete iskušenju egocentričnosti, koje Vas povremeno zahvata. Ono što sami želite, što Vam se čini ispravno i povoljno, za Vas kao da je jedino mjerilo vrijednosti i očekujete da se i drugi ravnaju prema tom mjerilu. Zato Vam treba skrenuti pozornost da iskreno preispitate samu sebe i da pritom budete što je moguće više objektivniji.

To bi preispitivanje trebalo – uz pretpostavku da bude lišeno utjecaja Vaše sugestije – rezultirati i nečim od onoga čemu toliko težite i što uvijek ne postižete: atmosferom bez kriza (ili bar rijetke krize) u privatnom životu. Morate, također, i prihvatiti ocjenu da ste u stanju biti toliko nekritični prema svojim zamislima, da u Vašim očima, nitko ne može naći milosti ko ne dijeli Vaša uvjerenja. Pokušajte svoje ideale dovedete u sklad sa stvarnošću i da težite samo onim ciljevima koji Vas neće dovesti u duhovnu izolaciju …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK