Vaga i Jarac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Vaga i Jarac u horoskpu?

Prvi susret Vage i Jarca je intenzivan, zbog njihovih dubokih razlikosti. Jarac je organizovana individua iu nekim prilikama to može privući Vagu koja se upravo odmara između hekticnih ljubavnih afera. Vaga je dobar domaćin za zabavu ljudi koje Jarac koristi za uspon u svojoj karijeri, i taj potez se jako poštuje od strane teško radećeg Jarca. Za neko vrijeme Vaga neće imati ništa protiv ove situacije, sve dok ne počne da se osjeća vezana i spriječena, s potrebom za uzbuđenjem koje će joj život učiniti boljim. U ovoj fazi Vaga može postati razočarana svojom vezom sa Jarcem. Vagu privlači Jarčeva seksualnost i njegova jaka ali mirna persona, dok je Jarac ganut stilom i otmjenošću Vage. Sve to stvara jak magnetizam u zajedničkoj postelji. Vaga je veoma sklona diskusiji ako je Jarac spreman je snabdije informacijama.

Halapljivi mentalni procesi Vage fasciniraju Jarca u prvo vrijeme, mada ta fascinacija zna i da opadne pod pritiskom konstantne potrebe partnera u znaku Vage da debatira stvari koje ne vode direktno ka odluci. Ako Vaga ne misli da je stabilna Jarčeva priroda predosadna, postoje dobre šanse za uspjeh ove veze i sretan brak. Jarac će prije vjenčanja biti mnogo više liberalan sa svojim pogledima na seks prije braka, nego što će biti poslije vjenčanja – Vaga treba dobro provjeriti svoju društvenu okolinu, i učiniti je da se poklapa sa jarčev predstavama i stavovima, inače se u protivnom izlaže mnogim neugodnim momentima.

Jarac može biti na granici fanatizma, što se tiče financija, štednje i planova za budućnost – u stanju je da se suzdrži od malih i velikih zadovoljstava da bi pridonio boljem financijskom balansu, koji u jarčev očima simbolizira sigurnost. Vaga, koja izuzetno voli trošiti novac, imat će velikih problema da razumije taj Jarčev aspekt štednje, a pogotovu da se povinuje jarčev financijskim zakonima. Vaga očekuje da partner svoju ljubav verbalizuje, i ima potrebu za mnoštvom ljubavnih deklaracija od strane partnera, da bi u to stvarno povjerovala. Jarac nažalost nije dobar u ljubavnim deklaracijama, i Vaga će ga eventualno nabediti kako ne umije da voli, kako je neosjetljiv i hladnog srca … Jarčev odnos prema poslu će isto proizvesti probleme u vezi s partnerom u znaku Vage, jer Vaga će imati problema da mu skrene misli i pažnju s posla na bilo što drugo. I Vaga i Jarac pripadaju kardinalnim znacima Zodijaka. Njihova zajednička veza je zbog toga izazov za oboje, i moraju se naviknuti na pregovaranja oko vlasti. Ni jedan ni drugi partner se ne predaje lako.

Ako uspiju da dođu do dogovora bez da zarate, njihova zajednička veza je vrijedna pokušaja i zalaganja. U poslovnim odnosuma Jarac neće biti u stanju prihvatiti ekstravagantnost Vage i njene poglede na suštinu vođenja posla i financija, sem toga, ličnosti ova dva horoskopska znaka su tako različite da neće imati sreće da se slože po mnoštvu pitanja – to ne bi bila dobra i preporučljiva poslovna suradnja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK