Vaga i ostali znakovi Zodijaka-Ovaj zračni dualitet može praviti kompromis

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj zračni dualitet može praviti kompromis sa svim ostalim znakovima, ali najbolje će se razumjeti sa Blizancima i Ribama. Kako se slaže s ostalima, pročitajte.

VAGA I OVAN

Ova dva simbola privlače na neobičan način. Strastveni Ovan u očima Vage kojoj je osnovni cilj biti poželjna pravi kemijsku reakciju nesvakidašnje strasti. Ovo su dvije potpune suprotnosti.

VAGA I BIK
S obzirom na to da su pod utjecajem iste planeta, Venere, ovaj par bi mogao opsano, ali uz blaži napor. Vaga zna biti suviše neodlučna u nekim situacijama, a Bik nema strpljenja za takve karakteristike.

VAGA I BLIZANCI
Ovaj spoj je kompatibilan. Dvije “zraka” neuhvatljive i nestalne prirode. Oba znaka vole zabavu i kao spoj prolaze kroz nezaboravne životne trenutke. Po njima se pišu knjige i scenariji za filmove. Oni jedno drugome bude strast. Međutim, kada život nametne realne probleme, svako “bježi svojoj mami”.

VAGA I LAV
Lav i Vaga su dosta dobri partneri. Oboje su društveni, zanimljivi i vole izlaske. Lako će se primijetiti i privući jer se i jedan i drugi znak vole isticati u društvu. Problemi se mogu pojaviti zbog kritičnosti i neodlučnosti Vaga, što Lavovima ide na živce. Vage po svojoj prirodi nisu vjeran znak, to smeta Lavu koji voli biti centar nečijeg svijeta.

VAGA I DJEVICA
Djevica kao izvrstan analitičar i mislilac može ukazati Vagi na neke omaške u stajlingu, što će joj veoma koristiti jer je sama neodlučna. Ovim se Vaga vezije za svog savjetnika i cijeni iskreno mišljenje koje ima smisla. Ipak, Vagina neodlučnost može iritirati Djevicu.

VAGA I VAGA
Loša strana ove kombinacije je što, ukoliko ste u nešto nesigurni, možete vječito o tome raspravljati. Sa druge strane vi ste kreativni i dopadljivi. Vi ste par koji je lijepo vidjeti i ostavljate snažan dojam na druge, ali kao par niste ni upola toliko stabilni.

VAGA I ŠKORPION
Oba znaka imaju sklonost romantici. Međutim Škorpion u ovom slučaju Škorpion čezne za jakim emocijama i melodramom, Vaga teži harmoniji i miru. Početna strast je zajamčena, ali da bi našli sklad, morali bi prilično truda uložiti.

VAGA I STRIJELAC
Potreba za avanturom može izazvati izvjesne ispade ljubomore kod Vage, njezin Sarno obično uspijeva vrati “zabludelim ovčicu”. Ovo je jednostavno prirodan par unatoč ovom primjeru.

VAGA I JARAC
Treba priznati da problem postoji da bi mogao riješiti. Hladnoća Jarca je nešto što, svakako, Vaga neće tolerirati. Oboje vole tradicionalne vrijednosti, ali svaka njihova emocija je u suprotnosti.

VAGA I VODENJAK
Vi možete pričati cijelu noć i još … Ovdje se radi o izuzetnoj mentalnoj povezanosti. Vodenjak ima tendenciju da usreći Vagu svojim nesvakidašnjim idejama i iznenađenjima. Oboje teže liberalnom odnosu.

VAGA I RIBE
Na prvi pogled reklo bi se da ste srodne duše, ali niste. Ribe su uzavrela masa duševnih elemenata, dok je Vaga izazovno romantična na površini, suviše smirena, hladna i ne umije da se snađe s emocijama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €