Magija

Vaga i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Vaga i Ribe u horoskpu?

Ovdje se radi o neobičnoj kombinaciji, mada fizička privlačnost između ovo dvoje može biti itekako intenzivna. Zrak i Voda se ne miješaju tako lako, ali slučaj u kojem se to dogodi, posjeduje posebne kvalitete. Ribe su sklone paranoji i samosažaljenju, vjerovanju da netko negdje misli loše o njima. Sažaljenje prema jednoj takvoj osobi u znaku Ribe može biti aktivator za ovu vezu, jer Vaga će željeti da pokuša razvedri zabrinutu Ribu i skrene joj pozornost na vedrije strane života. Vaga podržava i razumije romantičnu i osjetljivu ličnost Ribe, uz čije komplimente i divljenje se osjeća kao najfamozniji osoba na svijetu. Partner u znaku Ribe će biti zadovoljan ekskluzivnim prisustvom Vage, mada će društvene afere Vage vjerojatno izazvati izljeve ljubomore i disharmoniju u njihovom intimnom životu. Vaga se može složiti s mnogim različitim ljudima i karakterima, ali Riba je prilično diskriminantna i to je uzrok njihovih međusonbnih nesuglasica. Ništa ne unesrećuje Vagu više nego natmurena, zlovoljna i džangrizava Riba.

Seksualno, Riba je zanosna i voljna zadovoljiti partnera, posjeduju delikatnu ljepotu ili su omotani misterijom, zahvaljujući elementu Voda i utjecaju misterioznog Neptuna i ljekovitog Jupitera. Vaga voli glumiti i da se pretvara, dok Riba stvarno osjeća stvari ispoljava i na temelju toga Vaga misli da Riba život shvaća preozbiljno, kada je smore njene poznate duboke depresije. Ako Vaga pokuša konfrontuje Ribu s tim mišljenjem, podleze opasnosti da izazove neurotičnu temperamentnu eksploziju Ribe. Riba ume biti tajnovita i povučena, i ako Vaga analizira svaki pokret svog partnera, izazvat kod Ribe još veće povlačenje.

Oboje visoko cijene umjetnost i ljepotu i to je ono što zajednički gaje u njihovoj vezi i zajedničkom životu. Isto tako, oboje posjeduju sakrivene strane karaktera i uživaju u svojim privatnim svjetovima. Ipak, u vanjskom svijetu, ti zakoni se mijenjaju. Gdje Vaga voli diskutirati, da se bori i prepucava, Riba ostaje tajnovita i izlaže potrebu za samoćom. Riba voli preuzeti vodeću ulogu u zajedničkoj postelji, pa bi Vaga trebala kontrolirati svoje prevelike zahtjeve i tužbe. Ribi su veoma poznate i bliske Vagine želje i potrebe i dace sve od sebe da ih zadovolji, ali svaka pogrešna i gruba riječ s Vaginih usana može povrijediti ponos Ribe, čak do mjere gubljenja interesa za zajednički seksualni akt. Vaga je kardinalni znak i voli voditi, dok je Riba mutirajući (promjenljiv) znak i rado radi u pozadini.

Gdje je Vaga vodič, Riba je pratioc, ali prilagodljive Ribe ne žele biti natjerane na pratnju! Ribe je inače opće poznata za izabiranje pogrešnog partnera za život. Ako se Vaga i Ribe ne slažu, njihova međusobna privlačnost se može lako potrošiti ili jednostavno ispariti. Striktni poslovni odnosi mogli bi funkcionirati između ovo dvoje, ako Riba koristi svoje ideje i umjetničke aspekte, dok se Vaga brine oko marketinga i menadžmenta – ova shema može doprinijeti stvaranju jakih i dobrh poslovnih odnosa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK