Magija

Vaga / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ima unutarnjih klima koje nisu lake za život. Zamislite ljudsko biće koje misli, svjesno svojih problema, i nesposobno da ih razriješi, u koštacu s bolnim osjećajem nemoći. Zamislite osobu koja pokušava zadovoljiti svoje osobne ambicije, a nije u stanju da se koncentrira samo na jedan cilj da bi bila sigurna da će ga osvojiti, kako otkriva malo po malo da nema snage, hrabrosti, niti sposobnosti samoodricanja neophodne ako želi da se sva posveti samo jednom zadatku.

U lošim odnosima sama sa sobom, ona zna da mora nastaviti s naporima kao automat, sa skoro mehaničkom odlučnošću, a druge stvari je zavode, druga polja bude njeno zanimanje, i ona malo po malo otkriva da je život suviše tužan ako čovjek mora stalno da se bori sam protiv sebe. Ali, jedno društveno biće ne može sebe osuditi da na duži rok vodi borbu samo. Tako Vaga – Jarac više ne zna točno gdje je, nije sigurna u svoje dubinske sklonosti a ipak se drži nekih svojih uvjerenja i principa. Pošto je zarobljenik strogih principa stečenih tijekom odgoja, ona teško postiže elastičnost karaktera kakva joj je potrebna i kakvu osjeća da može da nađe.

Njezini estetski okusi i smisao za nijanse u stalnom su sukobu s njezinim kategoričnim i apstraktnim duhom. Ovu psihološku i intelektualnu dilemu ona može pobijedi suzbijajući svoju osjetljivost u korist ponekad konformističke lucidnosti koja je u principu poštena i objektivna. U tom slučaju, sva snaga svijesti i dubina Jarca biće potvrđena u ovoj kombinaciji, ali istovremeno ublažena i predstavljena u dopadljivoj mjeri Vage koja će utjecati na razvoj ličnosti sposobne koristi vlastite snage na mudar i produktivan način, isključujući sukobe koje ovdje stvara čas pretjerano logičan znak, čas nekontrolirana osjećanja.

Iz ovog spoja rađa se tako ogroman praktičan smisao koji se ne zadovoljava ostvarenjem isključivo individualnih prohtjeva, već osjeća nephodnost činjenja za druge. Tražeći mnogo od drugih i od sebe same, ova ličnost se trudi oko sebe nametne vrlinu odmjerenosti i htjela bi da misli i djeluje u nekoj zlatnoj sredini, s mjerom koja svoju snagu crpi iz prirodnog autoriteta. Možemo, dakle, definirati ovu osobu kao idealistu koji je temeljito ukotvljen u realnosti …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Dostojanstveni ste, strpljivi ste i istrajni, ali možete biti pretjerano jednostrani, gotovo prenaglašeno disciplinovani, pa zato djelujete rezervirano. Kritički ste nastrojeni, volite pravdu i moral, orijentirani ste na uspjeh i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora, ali ste istovremeno i altruista.

I te kako znate da pomažete druge i zahvaljujući Vašem smislu za diplomaciju, možete pomirite nepomirljivo. U djetinjstvu Vam vjerojatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirast tinejdžer. Međutim, isto tako lijepo starite, tako da ćete kasnije djelovati mlađe nego što stvarno jest. Brzo ćete postati neovisni, i to bez pogrešnih koraka …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK