Magija

VAGA-Ljubavne veze, astrološki pokazatelji (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veza s muškarcem u znaku Vage – njegova vladajuća planeta Venera obdarila je muškarca u znaku Vage s više nego dobrim izgledom. Prekomjerno romantičan, on je pravi umjetnik u ljubavnim igrama. Partnerica će lako odgovoriti na njegovu strast i njegov šarm. Partnerstva osiguravaju savršenu platformu na kojoj on može izraziti svoje osjećaje. Muškarci u znaku Vage nekad imaju frustrirajuću sklonost da počnu analiziraju svoje osjećaje. Čak iako je tako, očekujte božanstvenu nepredvidljivost kod njega kada dođe do romanse i ljubavi. On će biti vrlo spontan partner. Muškarac u znaku Vage će u svojoj potrebi za trajnim odnosom biti vjeran pravoj djevojci.

Veza s ženom u znaku Vage – ona je privlačna i inteligentna. Žena rođena u znaku Vage ne sumnja u svoj šarm, i ona će to iskoristiti kao svoju prednost, na tako suptilan način, da nitko neće pogoditi što ona u stvari smjera. Ona je rođena za ljubav. Bez partnera, Vaga se osjeća nekompletnom. Postoji također i opasnost da se ona vrlo lako i brzo zaljubi u samu ljubav. Trebalo bi biti obazrivija pri izboru potencijalnih partnera. Pogreške napravljene u ljubavnom zanosu mogu dovesti do dubljih psihičkih posljedica. Žena u znaku Vage je elegantna, privlačna i šarmantna. Izgleda kao da je ništa ne može izbaciti iz ravnoteže, sve dok se ne zaljubi. Nekad će biti sklona davanju i činjenju stvari, želeći udovoljiti partneru. Ali nekad, jednostavno neće biti raspoložena ni saslušati želje partnera.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK